Şimdi Ara

Laptop işlemci ısısı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Herkezde Olduğu Gibi Benim Laptopumdada isi sorunu var
    İnternette Geziyorken 70-80 derece oluyor oyun oynuyunca 80-90 Speedfanda Fanların Hızı Gozukmuyor Yardım
    Resim

Yardımda Bulunursanız Sevinirim Başka Bir Sorunum Oyun Oynarken Bilgisayar Sıcaksa İşlemci kullanimi %100 e vuruyor oyun kasmaya başlıyor
    Sistem Özellikleri:
    Marka:Toshiba
    İşlemci:AMD v140 Processor 2.30 Ghz
    İşletim Sistemi:Windows 7 32 bit Ultimate
    Ekran Kartı ati readon hd 4200 series
    Ram:2gb (1.75gb kullanilabilir)
    Harddisk:232 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: kurumuz

Merhaba Arkadaşlar Herkezde Olduğu Gibi Benim Laptopumdada isi sorunu var
    İnternette Geziyorken 70-80 derece oluyor oyun oynuyunca 80-90 Speedfanda Fanların Hızı Gozukmuyor Yardım
    Resim

Yardımda Bulunursanız Sevinirim Başka Bir Sorunum Oyun Oynarken Bilgisayar Sıcaksa İşlemci kullanimi %100 e vuruyor oyun kasmaya başlıyor
    Sistem Özellikleri:
    Marka:Toshiba
    İşlemci:AMD v140 Processor 2.30 Ghz
    İşletim Sistemi:Windows 7 32 bit Ultimate
    Ekran Kartı ati readon hd 4200 series
    Ram:2gb (1.75gb kullanilabilir)
    Harddisk:232 gb

Arkadaşım zaten sende yazmışsın laptopların hepsi aynı.
    1.Oynadığın oyunlar sistemine fazla yük bindiriyor olabilir.
    2.Bilgisayarın acayip bir derecede toz tutmuş olabilir.
    3.Arka planda çalışan çok program olabilir.

• Oyun Listem(Zaten Oyunlar Cpu Yüzünden Kasıyor Dogru Duzgun Oyun Yuklemedim O Yuzden)

Arka Plandakiler %20 cpu yiyor ama bi flash oyun bile %80 cpu yiyor
    Tozu Laptopun İçini Açmadan Nasıl Temizleyebilirim
    Ve Laptop Sogutucu Almayı Dusunuyorum Sızce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurumuz -- 20 Haziran 2013; 11:25:04 >
  • Suan Video İzliyorum Ve 83 DERECE Yardımcı Olursanız Sevinirim Ve SpeedFanda Fan Hızım 0RPM Olarak Gozukuyor
    90 c oldu Ve Şuan Balkondayım Esiyor Sanırım Fan Toz Tutmuş Çünkü Çok Az Sogutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurumuz -- 20 Haziran 2013; 11:33:34 >
  • Çok Bilgi Sahibi Biri Degilim Speedfanda Chipset Seçmemişim Chipsetimin Hangisi Oldugunu Nasıl Bulabilirim
  • Konu Kilitlenebilir Çözdim Şuan Normalde 40 derece Oyunda 50 Derece Alıyorum Çözümü İse Süpürge Makinesinde Buldum İçinden Çok Fazla Kir Çikti
  • oyunlar icin ozel pc ler var onalrdan alin birde AMD de isinma yanma voltaj sorunlari cok fazla ucuz malin yahnisi hesabi Toshiba pc lerinde cok fazla isinma yanma oluyor Toshiba ve AMD markalarindan uzak durursan daha rahat edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurumuz kullanıcısına yanıt
    bak bence temizlemesini bilmiyorsan hiç uğraşma :) git bi bilgisayarcıya temizlet.
    ve sana tavsiyem laptop soğutucular var platforum şeklinde 10-30 tl arasında değişiyor
  • Ilk önce pc yi temizle .temizleden once bnde 100 e cikti sonra bir kaliteli laptop sogutucu al ondan sonra ne donma ne kasma ne sicak olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Kilitlenebilir Temizledim Baya Kir Çıktı artık 50 derecenin üstüne çıkmıyo bilgisayarın soguk olmasına alısamadım . oyunlarda 50 fps alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.