Şimdi Ara

Laptop işlemcisi nasıl değiştirilir.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim laptopum i3 işemciye sahip ama ben bunu i5 veya i3 un en son nesliyle değiştirmek istiyorum bunun hakkında bi konu daha açılmış ama ankart modelinin desteklediği işlemcilerle değitirebilirsin demişer ben anakart modelimi de buldum ama desteklediği işlemcileri nerden nasıl öğrenebiliceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler
     Laptop işlemcisi nasıl değiştirilir.....

• Doğru demişler anakart çipsetiniz neyse onlardan takabilirsiniz hm55 1.nesil intel işlemcilerin olduğu çipsettir işlemci listesi buradahttp://ark.intel.com/products/43183/Intel-BD82HM55-PCH#@compatibility
  • cok makbule geçti çok teşekkur ederim
  • İ7 takmayı düşünmeyin soğutma sisteminiz yetersiz gelir bir çok arkadaşta bu durum oldu i5 modellerinden takabilirsiniz.İmzamdaki makineye bakın 4.5 sene oldu işlemcim halen yeterli konumda i5 5xx serisinden takabilirsin
  • hocam bu i5 in herhangi bi nesli olurmu acaba ? ve bunu berden temin edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listedekiler 1.nesilleri takabilirsiniz internetten bakin cikma bulunabilir sifir olarak yurt disi sitelerde oluyor genelde. Yine bir arastirin mobil oldugum icin suan bir arastirma yapamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Listedekiler 1.nesilleri takabilirsiniz internetten bakin cikma bulunabilir sifir olarak yurt disi sitelerde oluyor genelde. Yine bir arastirin mobil oldugum icin suan bir arastirma yapamam

hocam 1. nesil i3 den i5 430M İşlemciye gecsem nasil bi degisiklik olur ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yaptığınız işe göre değişir normal kullanımda bu değişikliği çokta fark etmezsiniz.İşlemciye yük bindiren uygulamalarda belli olur.İ5 işlemcide turbo olduğu için performansı daha iyidir
  • quote:

Bu yaptığınız işe göre değişir normal kullanımda bu değişikliği çokta fark etmezsiniz.İşlemciye yük bindiren uygulamalarda belli olur.İ5 işlemcide turbo olduğu için performansı daha iyidir

i5 40 hocam bu işlemciyi kullanabilirmiyim bilgisayarımda birde nerden alarız kullanabiliceğim işlemcileri
  • i5 540m yazmak istediniz heralde kullanabilirsiniz türkiye'de bulmanız zor sıfır olarak çıkma bulabilirsiniz.İstanbuldaki bilgisayarcılara sormanız lazım tedarik edebilirler mi yaza ellerinde temiz çıkma var mı diye ikinci el düşünürseniz ikinci el sitelerine bakın meselahttp://www.sanalpazar.com/Intel-Core-I5-520m-Notebook-Islemcisi-Cpu-Slbu3__isp39895052
  • quote:

i5 540m yazmak istediniz heralde kullanabilirsiniz türkiye'de bulmanız zor sıfır olarak çıkma bulabilirsiniz.İstanbuldaki bilgisayarcılara sormanız lazım tedarik edebilirler mi yaza ellerinde temiz çıkma var mı diye ikinci el düşünürseniz ikinci el sitelerine bakın meselahttp://www.sanalpazar.com/Intel-Core-I5-520m-Notebook-Islemcisi-Cpu-Slbu3__isp39895052

aynen dediğiniz gibi yazmak istemiştim forum da buldum ondan dolayı soruyorum 50 lira demiş fiyatınada almam mantıklımı sizce ?

• arkadaşlar acil yardım format atması için verdiğim laptopumu birisi program vs tarzı şekilde izleyebilir takip edebilirmi bilgisi olan yardımcı olabilirmi tşkkrler konu burası değil ama cevap verenlere tşkkrler

• karanlikgunler68 K kullanıcısına yanıt
    Takip edilebilir seni kameradan izleyebilir arkadaşlarımda bunu yaşayanlar vardı format attırdı kurtuldu.Art niyetli biriyse yapar şüpheleniyorsanız bilen birine gözünüzün önünde format attırın anlayan arkadaşınız varsa ona yaptırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.