Şimdi Ara

laptop kablosuz ağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper dizüstü bilgisayarım var. şantiyede kalıyorum dairede 3-4 kişyiz arkadaşların laptopları internete giriyor en az 4 çubuk çekiyorlar fakat benimki iki çubuk çekiyor sık sık internet gidiyor arkadaşın bilgisayarının yanına koydum benimkini o 5 çubuk çekiyor benimki ise 1-2 çubuk çekiyor bazen çarpı gösteriyor bağlantı yerinde

bilgisayardaki adaptörüm

Atheros AR9285 Wireless Network Adapter

not: modemin tam olarak markasını ve modelini bilmiyorum anteni büyük 500 metre ilerden bile çekebilir dediler.

• adaptorun markasını yazmıssınız guzel ama 5 cubuk ceken sıstemdekı adaptorle aynımı acaba ? .. yanı bu wiles adaptorun kapasıtesıyle alakalı olabılr ..
  • ofislerdeki masaüstü pclere kablosuza bağlanmak için usb bellek gibi bişey yakıyorlar onlarda çekiyor fakat benimki yine çekmiyor.. acaba driverlarda sorun olabilirmi ?
    şuan zar zor yazıyorum internet gidip geliyor modemin yanına getiriyorum 4 çubuk çekiyor
  • Casper dizüstüne o çekim çok bile kardeş kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

Casper dizüstüne o çekim çok bile kardeş kusura bakma

Arkadaşa katılıyorum casper ın masaüstünü bilmem ama laptopları piyasadaki en kötü laptoptur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

Casper dizüstüne o çekim çok bile kardeş kusura bakma

tam da bu cevabı arıyordum.

dostum biraz daha uzun menzilli usb adaptörlerden almalısın yazılımla ilgili bir sorun değil. arkadaşımın vardı casper notebooku modemden 6-7 metre uzakta arada 2 duvar olan yerden internete bağlanamıyordu. benim samsung notebook aynı modeme 30-40 metre öteden 1 çubuk bağlanıyor ondan daha hızlı
  • arkadaşlar peki garantiye yollasam bir müdahalede bulunurlarmı yaparlarmı acaba

lanet olsun casper'a bende almak istemedim fakat babam ondan al dedi devamlı reklamlarda çıkıyorya adam da iyi bişey sandı ondan al ded keşke toshiba acer lenova bişey alsaydım :( bu bilgisayarda iki tane sorun var ısı ve kablosuz ağ başka sorun yok pc hızlı uyumluda ısı pek sorun yaratmıyor fakat kablosuz ağ böyle yapıyor ben kablolu kullanıyorum normalde uzun sürdü galiba kusura kalmayın evimiz tehlikede evimizden çıktık başka yerdeyim :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda modemin altındayım ve laptopum 3 çubuk çekiyor..Laptopum ASUS K53S arkadaşlarda benimkinden daha eski modeller var onlarınki 5 çubuk çekerken benimki 3 çubuk çekiyor. Sizce nelerden olabilir çözüm öneriniz var mı ? Herhangi bir güçlendirici kullanmıyorum çünkü modemim 1 metre uzağımda. ( not : apartta kalıyorum bunun da etkisi olabilir mi ) bir kaç gündür böyle lütfen donanımhaber ailesi bana bir çözüm bulun :(
  • 1 casper
    2 acer
    uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    dostum asus var :/
  • upupupupupupupup beyler yardım gafam yyandı kaç gündür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.