Şimdi Ara

laptop kapanıyor ama fan çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptopu başlat menüsünden kapata basarak kapatıyorum ekran kapanıyor ama güç düğmesinin ışığı yanıyor ve fan çalışıyor. hazırda beklet de yapamıyorum kapandıktan sonra güç düğmesine basılı tutarak kapattığım için normal kapanıyor pc.
    yazılımdan kaynaklanabilir diye farklı bir w7 cd ile format attım yine düzelmedi
    yadrımcı olabilir misiniz?

• yardım edebilecek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanns

yardım edebilecek yok mu?

sağ altta pil simgesine tıklayıp oradan güç ayarları ve düğme yada kapak kapatma olaylarını kontrol edip düzenle büyük ihitmal oradan kaynaklı oluyordur.
  • quote:

merhaba arkadaşlar
    laptopu başlat menüsünden kapata basarak kapatıyorum ekran kapanıyor ama güç düğmesinin ışığı yanıyor ve fan çalışıyor. hazırda beklet de yapamıyorum kapandıktan sonra güç düğmesine basılı tutarak kapattığım için normal kapanıyor pc.
    yazılımdan kaynaklanabilir diye farklı bir w7 cd ile format attım yine düzelmedi
    yadrımcı olabilir misiniz?

Güç seçeneklerinden ayarlamayı deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güç seçeneklerin de

güç düğmesine bastığımda (uyku , kapat , hiç bir şey yapma ) seçenkeleri var

ama olmuyor oradan yapınca başka yolu yok mu?
  • quote:

güç seçeneklerin de

güç düğmesine bastığımda (uyku , kapat , hiç bir şey yapma ) seçenkeleri var

ama olmuyor oradan yapınca başka yolu yok mu?

büyük ihtimal donanımsal sıkıntı var bir servise götürüp baktır içerisinde bir parça arıza yapmış olabilir.
  • dell inspiron n5110 bu laptopu aldığımda w7 cd si vermediler ben de formatı casperin w7 cd si ile attım garantide sorun olur mu format attığım için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serhanns S kullanıcısına yanıt
    bi sıkıntı olmaz hocam
  • Benzer sorun bende masaüstünde BIOS ayarlarını kurcalama sonrasında olmaya başlamıştı. BIOS'tan "Load Optimized Defaults" seçip ayarları sıfırlayınca düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.