Şimdi Ara

Laptop kasma sorunu Casper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper Nirvana NB 15.6 (Windows 10) İntel (R) Core(TM) i7-4712MQ CPU @ 2.30 GHz - 8,00 Gb Ram - 64 bit işletim sistemi- nvıdıa geforce 740Tm özellikte bilgisayarım var.

Bilgasayar çok kasmalara neden oluyor ve önüne geçemiyorum virüs programı falan taratıyorum gene de kastırmaya devam ediyor. Bilgisayarda oyun falan oynamıyorum; Solid, Autocad, Word ve interneti kullanıyorum. Çare nedir arkadaşlar yardım eder misiniz.

• merhaba;
    hdtune programıyla harddiskinde bad sector olup olmadığının testini yapabilirmisin hard diskinde arıza olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnac

merhaba;
    hdtune programıyla harddiskinde bad sector olup olmadığının testini yapabilirmisin hard diskinde arıza olabilir.
    Laptop kasma sorunu  Casper

böyle bir sonuc cıktı
  • merhaba aynı taramayı healt kısmında yavaş tarama ile yapabilirmisin?
  • Bilgisayarınıza hard disk sentinel programını indirip kurun. Daha sonra programı açınca hard diskiniziz sağlık ve performans bilgilerinin olduğu ilk sayfanın resmini çekip buraya bir atın.

Diskinizde bir sıkıntı var ise anlamış oluruz. Tarama yapmadan diskiniz hakkında hemen ön bilgileri size sonuç basit kullanıcı dostu bir programdır.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 13 Nisan 2019; 16:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxpayne53

Bilgisayarınıza hard disk sentinel programını indirip kurun. Daha sonra programı açınca hard diskiniziz sağlık ve performans bilgilerinin olduğu ilk sayfanın resmini çekip buraya bir atın.

Diskinizde bir sıkıntı var ise anlamış oluruz. Tarama yapmadan diskiniz hakkında hemen ön bilgileri size sonuç basit kullanıcı dostu bir programdır.

Kolay gelsin.
    Laptop kasma sorunu  Casper
    diskimde bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum yeni değiştirdim daha 1 sene oldu hasar da aldıgını dusunmuyorum ama tabi gene bilmiyorum arkadaşlar.

• malwarebytes 14 day trial indirip bunla virüs taraması yap dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Isınma sorunu olmayan gaming laptop
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.