Şimdi Ara

Laptop kendini KAPATMIYOR!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Toshiba A210-11C modeli olan laptop bulunmakta.İlk aldığımız günden beri vista yüklüydü ve gayet güzeldi.
    Gecen format attık Xp SP3 kurduk.Fakat şimdi laptop kesinlikle kapanmıyor.Başlat-Bilgisayari kapat dedikten sonra restart atıyor.
    power buttonuna kapat olarak ayarladıktan sonra gene restart atıyor.
    Makinayi hiç bi zaman düzgün kapayamıyorum.Power basılı tutarak kapanıyor ama bole yapa yapa hdd ayvayı yiycek.
    Ne önerirsiniz ?
    Saygılar..

• Neden Bu Bilgisayarlara Bu kadar yüklenilir hiç Anlamıyorum neden durup durup format atılır Sizin için söylemiyorum ama forumda okuduklarım o yönde benim fujitsu notebookum var 2005 de aldım hiç format atmadım hiç sorunum olmadı acaba bu format ne içindir benmi yanlış biliyorum bazı şeyleri
  • valla kardes sana helal olsun dıyorum 2005 den berı formatsız bı pc kullanarak..rekor kırmısssın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dovmee

valla kardes sana helal olsun dıyorum 2005 den berı formatsız bı pc kullanarak..rekor kırmısssın

yok artık canım ama ben sadece nete giriyorum oyun oynuyorum foto falan yüklüyorum bi sorun yokken format yinede gerekmi neyse arkadaşın topiği bulandırmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizkabuğu

Neden Bu Bilgisayarlara Bu kadar yüklenilir hiç Anlamıyorum neden durup durup format atılır Sizin için söylemiyorum ama forumda okuduklarım o yönde benim fujitsu notebookum var 2005 de aldım hiç format atmadım hiç sorunum olmadı acaba bu format ne içindir benmi yanlış biliyorum bazı şeyleri

gereksiz yorum yapmaktan ziyade arkadaşa yardımcı olmayı denesen fena olmaz birader
    benim aklıa ilk gelen kurdugunuz xpnin kayıt defterinin sorunlu olması (kısaca xp hatalı olabilir) yada donanımsal diyecegima ama size öneri sp2 li xp kurmanızdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.