Arkadaşlar elimde ki laptop'un bataryada ki tırnak yerleri kırıldı japon yapıştırıcısı denedim eritti :S karbonat denedim üzerine kemik gibi olur mantığı ile oda hüsranla sonuçlandı böyle gidip hazır alıp yapıştıra bileceğim bir yapıştırıcı biliyormusun mümkünse eritmesin plasitği Lütfen acil cevap bekliyorum
nasıl bi japon kullandında eritti kardeş bende japonla çok haşir neşir olurum ama hiç erittiğini görmedim
quote:Orijinalden alıntı: ByMuRaT25 nasıl bi japon kullandında eritti kardeş bende japonla çok haşir neşir olurum ama hiç erittiğini görmedim çin malı japondur
quote:Orijinalden alıntı: osmannn94 quote:Orijinalden alıntı: ByMuRaT25 nasıl bi japon kullandında eritti kardeş bende japonla çok haşir neşir olurum ama hiç erittiğini görmedim çin malı japondur olabilir
quote:Orijinalden alıntı: ByMuRaT25 nasıl bi japon kullandında eritti kardeş bende japonla çok haşir neşir olurum ama hiç erittiğini görmedim http://urun.gittigidiyor.com/diger-hersey/10-adet-quickstar-japon-yapistirici-1-5-gram-41783479 yapıştırıcı bunun beyazı ya böle döktüm bıcakla bastırayım dedim delindi gitti eritiyor acaba başka hangi marka vardır :S
quote:Orijinalden alıntı: erain epoksi yapıştırıcı kullanmalısın nerden bulabilirim hocam o yapıştırıcı nerede satılır kim satar araştırdım ama bir sonuç bulamadım netten.
quote:Orijinalden alıntı: DoCuMenTS quote:Orijinalden alıntı: erain epoksi yapıştırıcı kullanmalısın nerden bulabilirim hocam o yapıştırıcı nerede satılır kim satar araştırdım ama bir sonuç bulamadım netten. Yapı marketlerde bulabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: niirvana silikon ? kırık o kadar ufak ki silikonun tutacağını zannetmiyorum sağlam bir yapıştırıcı olması gerekiyor hocam
quote:Orijinalden alıntı: DoCuMenTS quote:Orijinalden alıntı: niirvana silikon ? kırık o kadar ufak ki silikonun tutacağını zannetmiyorum sağlam bir yapıştırıcı olması gerekiyor hocam bali işini görür hocam.
502 al bi tanede sigara yak külümü yapıştıracağın yerin üzerine dök (sadece külü kor kısmı değmesin) 502 yi sür kırık parçayı koy işlem tmmdır