Şimdi Ara

laptop klavyesini sökeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer aspire 5536 marka laptopum var 1 hafta önce üzerine su döktük klavyesi bozuldu bende usb den harici klavye bağlayıp kullanmaya başladım ancak kendi klavyesi bozulduğu için devamlı farklı farklı tuşlara kendi kendine basıyor oyun oynarken birşey yazarken saçma sapan durumlara maruz kalıyorum şuan tamirini yaptıracak maddi durumum yok anca maaşımı alınca yaptırabilirim. O zamana kadar laptopun klavyesini sökmek istiyorum daha önce masa üstü bilgisayara ram takmış biri değilim nasıl çıkaracağım laptopun klavyesini ? laptopun altında ki vidaları söküp içini mi açmam lazım yoksa klavyeyi laptopu açmadan da sökebilir miyim acil yardım ederseniz sevinirim bu konuyu açarken bile manyak klavye kafasına göre boşluk atıp durdu deli oldum...... yardımlar için teşekkürler.

• Merhaba,

Buradaki! video'ya göz atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Buradaki! video'ya göz atarmısınız?

çoook teşekkürler tam aradığım bilgi :) bende tornavidayı ayarladım laptopu açacaktım kolay gelsin iyi geceler
  • Rica ederim, kolay gelsin.
  • Söktüm kablosunu çıkardım 1 haftadır pc yi her açtığımda windows yazısının geldiği yerde yaklaşık 3 dk boyunca pc seri bi şekilde bip bip... ses çıkarıyordu ve pc nin tamamen açılması 5dk yı geçiyordu sayende klavyeyi sökebildim şimdi max 30-35 sn de açıldı bilgisayar ne bip nede kasılmalar kaldı sağol tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KebabMan -- 22 Ocak 2013; 2:07:16 >
  • farklı marka bi laptop söktüm belki lazım olur
    https://www.youtube.com/watch?v=Ku9bZuL2FLw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.