Yani lcd yi söküp bi adaptör le pc ye bağlayabilir miyiz?
Oncelikle amator olarak yapmak cok zor. Ama Avusturya 1 yil once bir arkadasim icin LCD VGA surucu devresi almistim. Fiyati 125 Euro idi. Ama her model icin surucu bulman cok zor. Turkiyede yasiyorsan bu isi unut. Cunku elindeki model icin surucu devresi bulacagini hic sanmiyorum..
Dediğin olur ama kim yapn kadar para ister astarı yüzünden çok pahallıya gelir yeni LCD al derim...
çok zor be kardeşim
Benim de eski bir dizüstü bilgisayarım kullanılamaz duruma geldi ancak, ekranı çalışıyordu. 13.3" 1024x768 TFT. Ekranı kasasından çıkarttığımda markasının LG olduğunu gördüm. Model numarası ile internette arattığımda bazı bilgiler buldum ancak; bu sürücü devreyi kim yapar, nasıl yapar ben de bilmiyorum. Bir ara DVI çıkışı ile kullanabileceğimi düşündüysem de bunun üzerinde daha fazla durmadım. Şu an, atıl bir şekilde duruyor. Umarım bu konuda daha bilgili bir arkadaş çıkar ve bize yol gösterir ve bu tip hurdaları tekrar kullanarak ekonomiye kazandırabiliriz.
sürücü devreler toplu olarak satıldığı siteler var ancak gerçekten değmez bir çaba neden dersen devre fiyatı en ucuz 100$ eee düşünbir çerçevesiz küçük bir lcd için gireceğin masrafı ama nette kolay bulursun google dan arak kesin satışını yapan bir site görürsün