Şimdi Ara

Laptop modemin Lan bağlantısını Tanımıyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni laptop aldim Windows7 yüklü Modemi direk ağ lan kablosu ile taktiğimde modemi tanimio sadece power dsl ve net ışığı yanio Lan ışığı yanmıyor ben bişeyler yaptım lan ışığı söndü internete bağlanamiyorum laptop ile ama aynı modemi destop pc ye takinca giriyor nasil bişey yapabiliz ?

windows 7 de Local Yerel Ağ Bağlantısı nasil oluşturabilrim ?

• Lan ışığı yanmıyor ben bişeyler yaptım lan ışığı söndü
    demişsiniz ben anlayamadım lan ışığı yanıyodu da siz birşey yaptınız söndü mü yoksa hiç yanmıyor muydu ?
  • Birçok netbook da nedendir bilmem ama ethernet kablosu takılı değilken bilgisayarda ethernet kartı yokmuş gibi davranır. Bu nedenle kabloda sorun olmadığından emin olun ve ethernet kablosu takılıyken şunları yapın.

Öncelikle Bilgisayar'ın üzerine sağ tıklayın ve Yönet'e tıklayın. Orada soldaki menüden "Aygıt Yöneticisi" ne tıkla, orada ünlem işareti veya soru işaretli birşey var mı bak. Varsa neler buraya yaz.

Daha sonra sağ taraftan "Ağ Bağdaştırıcıları" nın yanındaki artıya tıkla ve menüyü aç. Bu menüde neler var yaz. Eğer ki burada Fast Ethernet yada Gigabit Ethernet gibi birşey görüyorsan ve yanında ünlem yoksa aşağıdaki adıma geç

Denetim masasına gir, buradan "Ağ ve İnternet" e tıkla daha sonra da "Ağ Paylaşım Merkezi" ne tıkla. Soldaki menüden "Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin"e tıkla. Buradaki Yerel Ağ Bağlantısı'a sağ tıkla ve Etkinleştir e tıkla. Gri renkte başka bağdaştırıcı görürsen onlara da etkinleştir de. Üstteki adımlarda ünlem veya soru işaretli birşeyler gördüysen burada Yerel Ağ Bağdaştırıcısı nı göremeyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.