Şimdi Ara

Laptop nerdeyse yanacak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yaklaşık 10 ay önce felan Samusng Q530 modelini aldım ama ısınma sorunu yaşıyorum Crysis 2 oynayamıyorum resmen... Daha öncede yaşadım bu sorunu kış aylarında gönderdim garantiye birşey yok diye geri gönderdiler. Aşırı ısınınca kapanıyor tamamen soğutucu aldım ama nafile o ayrı bir konu aldığıma pişman oldum resmen bilgisayarın özelliklerini yazıyorum yani ne yapmam gerekiyor ben birtürlü çözemedim tekrar garantiye versem bişey yok deyip göndericekler... Saygılar...

Samsung Q530

İşlemci : Core i5 560M 2,66 (3,33)Ghz

Ram: 4 GB DDR3

Ekran kartı: Nvidia GeForce GT 330M

Hardi Disk: 500 GB

Kullandığım Soğutucu:http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656

Olmazsa bir daha göndericem garantiye tek çare bu gözüküyor...

• tozlanmış artık 10 ay gibi sürede tozlanması normal.o yüzden ısınma yapıyor.içini açıp fanları temizlersen muhtemelen daha iyi olur,yapamam diyorsan evinin yakınındaki bilgisayarcıya git garantiye bir daha yollama
  • Tozunu komperasör ile alıyorum aslında düzenli olarak ama gene sonuç aynı kendim açamam çevremde de böyle açacak bir bilgisayarcı varmı bilmiyorum işte son olmadı mecburen göndericem garantiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Laptop Kırık Geldi Napalım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.