Şimdi Ara

Laptop Önerisi (lenovo-asus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Laptop almaya karar verdim ilk kez laptop alacağım için birkaç gündür araştırıyorum , oyun performansı iyi olan 2000tl civarı 3 aşağı 5 yukarı fiyatta laptop önerisinde bulunursanız sevinirim , Kafamda asus lenovo gidip geliyor ısınma servis sorunları varmı bilmiyorum daha önce hiç laptop kullanmadım yardımcı olursanız mutlu olurum, iyi forumlar..

• Hocam ge60 var ama ısınıyomuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle saol yorumun için msi ye biraz yabancıyım düşüncem daha çok lenovo -asus tarafından
    sanırım ideapad y500 kullanıyorsun y500ü baya övüyolar oyun performansı konusunda bu modelde ekstra 2. ekran kartı takılabiliyormuş orasına biraz kafam takılmıştı , satın alırken ikiside geliyormu 2.sini bizimmi almamız lazım biz alırsak toplam fiyatı nasıl olur gibi sorular var kafamda
  • servis sorunu olmayan bir marka bakıyorsan asus öneririm

fiyatta da biraz daha çıkabilirsen şuna bak derim.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9190
  • yorumun için teşekkürler
    Alet çok iyiye benziyor benchmark puanları yüksek fiyatı da iyi geldi bunu temin etmek istesem nereden temin edebilirim güvenilir bir (site vatan gibi) yada gidip alabileceğim bir yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Hocam ge60 var ama ısınıyomuş

Hocam artık msı ların düşük modelleri piyasada yok özellikle 663xtr ve 459xtr :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: energycatalyst

yorumun için teşekkürler
    Alet çok iyiye benziyor benchmark puanları yüksek fiyatı da iyi geldi bunu temin etmek istesem nereden temin edebilirim güvenilir bir (site vatan gibi) yada gidip alabileceğim bir yer varmı?

Arkadaşın verdiği linkten alabilirsin.Nova bilgisayardan alışveriş yapmadım ama forumda bir sürü kişi alışveriş yaptı buradan.

Nova istemezsen eksen bilgisayar,pcdepo,sadecenotebook gibi sitelere bakabilirsin ama novadan almanı tavsiye ederim.En ucuz fiyat orada sanırım.
  • Bu firmaya giden varmı ankarada yerlerine. Büyük bi yer mi? Hacimlerini merak ettim.
  • energycatalyst kullanıcısına yanıt
    evet y500 kullanmaktayım ama benim kullandığım seriden kalmadı hocam eğer ikinci ekran kartını bi yerden bulabilirsen iyi olur ama olmadı biraz daha bulup y510p alabilirsin tabi y510p daha gelmedi gelince alırsın vatanın haftasonu indirimiyle uygun fiyata bulabilirsin
  • insallah uygun fiyata gelirde alırız hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.