Şimdi Ara

Laptop önerisi ( maksimum 1500 tl )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan acer laptop var bunu kardeşime vereceğim bende yeni bir tane alacağım ve başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 1500 tl verebilirim. şunları belirteyim; acer da football manager oynarken bile 15 dk da ısınıyordu ve geçen yıl yazın ekran kartı yandı sonra halledildi bir şekilde. yani yeni alacağım laptopun ısınma sorunu minimum olmalı. şuan kullandığım acer da ati paylaşımlı ekran kartı var bu nedenle ati marka ekran kartlı yeni laptop almak istemiyorum açıkçası. öyle çok oyun oynadığım yok ama bu acerdan dolayı kaldırmıyo zorlamayada gelmiyor. ama nfs serilerini , fifa felan oynarım. yani performans öncelikli düşünüyorum. ve ayrıca 400-500 gb alan fazla bile gelir bu nedenle 1 tb lı modellere fazladan vermek istemem( en azından aradaki farkı ekran kartına veya işlemciye veya ram e vermek daha mantıklı geliyor)ama uygun olursa da neden olmasın. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

• Önerisi olan yok mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende laptop alacagim yakinda max 1500 tl butce var, senin gibi bende arastirma yapiyorum . Lenovo v580c modelini begendim bir arastir istersen. Lakin dolar 2.10 u buldugu icin fiyat 1450-1550 arasinda degisiyor. Ekran karti cok iyi gt740m. Bu fiyat civari daha iyi laptop onerileriniz varsa bekliyoruz arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 26 Aralık 2013; 22:01:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arrow1453

Bende laptop alacagim yakinda max 1500 tl butce var, senin gibi bende arastirma yapiyorum . Lenovo v580c modelini begendim bir arastir istersen. Lakin dolar 2.10 u buldugu icin fiyat 1450-1550 arasinda degisiyor. Ekran karti cok iyi gt740m. Bu fiyat civari daha iyi laptop onerileriniz varsa bekliyoruz arkadaslar

mesela şu da var.

casper var---- ram arttırılabliyor heralde.

buda aynı şekilde
    bu da casper nirvanaymış

ama bunların ısınma sorunu var mıdır? performansı nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 27 Aralık 2013; 13:43:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fberen

dediğin pc baya iyi duruyor. özellikle ekran kartı. şunları buldum nasıldır sence;

http://www.kliksa.com/urun/exper-ultranote-intel-core-i7-3630qm-2-40-ghz-15-6-8-gb-750-gb-tasinabilir-bilgisayar-q5v-733/901906667

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-G510-15-6-in%C3%A7-Core-i5-4200M-3-1-GHz-4-GB-500-GB-Notebook,103452,465625,1034087.html?langId=-14&_$ja=tsid:53125&utm_source=reklamaction&utm_medium=affiliate&utm_content=oyun&utm_campaign=firsat

Kardes bende senin gibi laptop arayisindayim . Bu konular hakkinda pek bir bilgim yok ama experin fiyatina gore ozellikleri cok iyi. Ekran kartindan supheliyim ama gt740m kadar iyi midir acaba ? Casper ise en son tercih edecegim markalardan biri. 1550 yi gecmeyecek laptop tavsiyeleri bekliyoruz arkadaslar

• ben pek bakmadan verdim linkleri dediğin gibi çoğu kişi yaka silkmiş casperdan.experde iyi gibiydi ama soğutması sıkıntılı olduğundan ve ekran kartı farkı varmış baya o nedenle bende şimdi ebrar bilgisayardan v580c yi sipariş ettim. pazartesi gelir dediler. hadi hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 27 Aralık 2013; 17:16:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    45.000 TL Laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben pek bakmadan verdim linkleri dediğin gibi çoğu kişi yaka silkmiş casperdan.experde iyi gibiydi ama soğutması sıkıntılı olduğundan ve ekran kartı farkı varmış baya o nedenle bende şimdi ebrar bilgisayardan v580c yi sipariş ettim. pazartesi gelir dediler. hadi hayırlısı :)

Hayırli olsun kardes. Ne kadara patladi sana ? Dolar 2.14 olmus fiyatlar artmis yine. Bende 24 unde İstanbul'a donecem o zaman siparisi vericem. Oyun testi yaparsan beni de haberdar et oyun performansini merak ediyorum

• quote:

quote:

ben pek bakmadan verdim linkleri dediğin gibi çoğu kişi yaka silkmiş casperdan.experde iyi gibiydi ama soğutması sıkıntılı olduğundan ve ekran kartı farkı varmış baya o nedenle bende şimdi ebrar bilgisayardan v580c yi sipariş ettim. pazartesi gelir dediler. hadi hayırlısı :)

Hayırli olsun kardes. Ne kadara patladi sana ? Dolar 2.14 olmus fiyatlar artmis yine. Bende 24 unde İstanbul'a donecem o zaman siparisi vericem. Oyun testi yaparsan beni de haberdar et oyun performansini merak ediyorum

benim kart limiti tam 1550tl olunca başka alternatifte yoktu aslında. banka bana özel %5 indirim vardı sene sonuna kadar işte 75,5 indirim geldi. onla beraber 1435,25 gelmiş oldu.

oyun olarak ne indireyim. başta da dediğim gibi ben football manager oynuyodum. onda pek bir şeye gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 27 Aralık 2013; 17:25:59 >

• quote:

quote:

quote:

benim kart limiti tam 1550tl olunca başka alternatifte yoktu aslında. banka bana özel %5 indirim vardı sene sonuna kadar işte 75,5 indirim geldi. onla beraber 1435,25 gelmiş oldu.

oyun olarak ne indireyim. başta da dediğim gibi ben football manager oynuyodum. onda pek bir şeye gerek yok :)

Ucuza gelmis cidden :) ebrar bilgisayar güvenilir bir site mi? Maximuma 1510 liraya geliyor diger sitelerde 1580 olmus .

• alanlar varmış onlar önerdi zaten. birde n11 vardı ama 1620tl
  • Bende sizler gibi 1500 lira civarına laptop bakıyorum Lenovo V580C modelinden daha iyi bişey bulamadım bugün yarın alıcam bu fiyat bandında daha iyisi sanırım yok Kliksa'da bi exper kampanyası var ama özellikleri ne kadar iyide olsa exper casper gibi modeller pek alınası gelmiyor açıkçası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.