Şimdi Ara

Laptop Optik Sürücü Yerine SSD Aparatı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Toshiba bilgisayarımdaki optik sürücüyü çıkartıp yerine Samsung 850 EVO 250GB 540MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD takmak istiyorum. Dvd sürücüsü sökünce ssd aparatı olarak hangi marka ve modeli önerirsiniz? SSD de hız kaybı yaşanmasını sitemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yokmu forumda bilen bir kisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 hepsiburada gibi sitelerde satılanların hepsi aynı gibi. ben n 11 den 18 tl gibi bi rakama almıştım özel bi markası yok.

bu aparata bilgisayarınızda takılı olan hdd yi takın yeni alacağanız ssd yi ise bilgisayarınızın asıl disk yuvasına takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haluk Ermiş -- 12 Mart 2018; 23:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haluk Ermiş

n11 hepsiburada gibi sitelerde satılanların hepsi aynı gibi. ben n 11 den 18 tl gibi bi rakama almıştım özel bi markası yok.

bu aparata bilgisayarınızda takılı olan hdd yi takın yeni alacağanız ssd yi ise bilgisayarınızın asıl disk yuvasına takın.

Biraz araştırdım pek bir fark yok gibi evet. ssd yi bilgisayardaki asıl disk yuvasına diğer hdd yi de bu aparata takacağım. SSD den maksimum verim almak amaç o yüzden bu şekilde yapmak mantıklı olacak. Cevap için sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook SSD ve Ram tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.