Şimdi Ara

Laptop ram ve SSD ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo g500 bilgisayarıma ram ve SSD eklemek istiyorum.

www.alfabilgisayar.com
    Kingston 8GB DDR3L 12800 - 1600MHz CL11 LV DR 2Rx8 Notebook Bellek-Ram KVR16LS11/8 1.35v Low Voltaj Ram Laptop Memory Notebook Bellek - Notebook Ram Bellek - - Alfa Bilgisayar Ankara Laptop Yedek Parça Laptop Parça Laptop Lcd Panel
    https://www.alfabilgisayar.com/Kingston-8GB-DDR3L-12800-1600MHz-CL11-LV-DR-2Rx8-Notebook-Bellek-Ram-KVR16LS118-135v-Low-Voltaj-Ram-Laptop-Memory-Notebook-Bellek,PR-48433.html

Almayı düşündüğüm ram bu. SSD için tavsiyelerinizi bekliyorum. Sata SSD olacak M2 olmuyor.
    SSD için bütçem 650 yi zorlar ancak 500 TL civarında birşey almak istiyorum.
    Rami taktıktan sonra ne yapmam gerek ?
    Okuduğum kadarıyla şuan takılı olan hddyi çıkarıp SSD yo oraya takicam. CD romu iptal edip hddyi oraya takicam. Hddyi takmak için kızak dışında birşey almam gerekli mi ? SSD yi taktigim zaman ne yapmam gerekiyor ? Sıfırdan Windows kurmak istiyorum.

Laptop ram ve SSD ekleme
    Laptop ram ve SSD ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysahman -- 6 Mayıs 2020; 5:1:34 >

• Merhaba, HDD'ı ayrıca depolamada kullanacağınız için işletim sistemini yıllarca kolaylıkla sürebilecek 240/250 GB'lık bilindik markaların(sandisk,kingston,wd,adata vs) ucuz SSD'lerini alıp kullanabilirsiniz.
    Performans ve ömür gibi bir takıntınız varsa Samsung sata SSD'leri öneririm.
    Ancak bilgisayarınız SSD yükseltmesi için yüksek performans ve uzun ömür kriterleri açısından öncelikli değil, bu nedenle bilindik markaların ucuz SSD'leri tavsiyemi yineliyorum, bu halde depolama alanı yüksek olanı kişisel kullanım senaryolarınıza göre değerlendirebilirsiniz.
  • Arkadaş zaten sana ssd konusunda tavsiye vermiş. ram taktıktan sonra ekstra bişi yapmana gerek yok. sadece ssd takmadan önce ilk heyecan ile kurulum usb si hazırlamayı unutma. kolay gelsin.
  • Verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.