Şimdi Ara

Laptop Rami alcam ama kim takacak (Vatan Bilg mı Asus servisi mi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisayardan 4 ay önce asus marka laptop aldım.ÜZerinde 1 gb ram ile geldi ama ben yarın 1 gb daha taktırmak istiyorum.Acaba ram i vatan mı takar yoksa garanti kapsamında olduğu için asus yetkili servisimi takar?
    Sizce kim yapar bunu?

• garantilik bi durum olmadığı için nerden alırsan orası ücretsiz takar herhalde..mesela vatana gidip alacaksan yanında götürürsen laptopu hallederler.
  • Eminmisin acaba garanti servisleri haricinde takılan ram garantiyi iptal etmiyormu?yani kendimde taksam garanti dışı kalmazmı?
  • bak onu düşünmemiştim. en iyisi servisini arayıp sor garantiyi etkiler mi diye
  • aldığın yere taktır bişey olmaz ben aldığım an 1 gb ram taktırdım.
  • wala hiç sorun olmaz ben laptop aldım yanında 1 gb ram aldım altta 3-5 vida var sök kendin tak ramı takacağın zaten belli click diye bi ses geliyor oturt kapat arkayı canavar gibi hiç uğraşma
  • kardeş ben vatan bilgisayarda çalışlıyorum. ram'in vatanda yahut serviste takılması bişey farkettirmez. yani ürün garanti dışı kalmaz. sen vatanda hallet kısa yoldan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kim takarsa taksın garanti bozulmaz, için rahat olsun.
  • bende kendim takmıştım, kendin takarsan garanti dışı kalmaz sadece ram den kaynaklanan bir problem olursa garanti kapsamına girmez okadar
  • taktır hocam herahngi birini garanti kapsamı dısına cıkmaz
  • bende laptopu ordan almıstım. orda taktırdım ramlerı.
  • arkadaşım bende kardeşimin laptopa vatan konyadan ram aldım. laptopu erzincadan aldığımız için takamayız dediler. bizden alsan sorun olmaz dediler. yerini gösterdiler ben kendm taktım. korkmayın bişy olmaz garanti açısından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.