Benim laptopun sıcakliği normalde Ekran kartı 40 HDD 35 işlemciler 40-55 arası değişiyor Oyun açınca Ekran kartı 55-60 Hdd 40-43 en fazla İşlemcilerde 55-65 arası değişiyor Normal mi ?
Çünkü cpu 50 görünce fanlar uçak motoru gibi oluyor (30-40 sn ) sonra yavaşlıyor
notebook için gayet normal seviyede sıcaklıklar, yazın dahada üstüne çıkacak oyunlarda 80 görürsün.
bende de hp pavilion g6 AMD A10 i?lemcili bir dizüstü bilgisayar vardy, ky?yn ortasynda cayyr cayyr yanyyordu, so?utucu aldym o da para etmeyince sinirden paramparça ettim, gittim masaüstü aldym, ?imdi kafam rahat ne ysynma derdi ne bi?ey, sana da tavsiyem masaüstünden vazgeçme...
Normaldir
Bence değerlerin son derece iyi. Fakat iyi bir taban yalıtımı yok ise diz üstünde rahatsız edecek sıcaklıklar. Eğer ki hep masaüstünde kullanıyorsan alt kapağını çıkartarak makineni kullanabilirsin (en az 10c fark edecektir). Notebook altı soğutucuları pek bir işe yaramıyor, aksine devamlı alttan hava yiye yiye ellerinde kireçlenme yapabilir
Ve bunun haricinde işlemcine undervolt yapabilirsin, yani vcore voltajını düşürüp 5-15c arasında ısını düşürebilirsin. Biraz çalışma istiyor ama sonucunda mesut olmak garanti.