Şimdi Ara

Laptop şifre sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar asus aspire 4736z laptopuma aksam sifre koydum sabah hatirlamiorum girmiyor lutfen yardim edin win vista home basic guvenli modda girmegi denedim olmuyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazın arka kapağını aç ram wifi vs ne varsa sök, belki düzelir...

Konu başlığı yanlış Laptop la ne alaka?

Foruma da bir göz at istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_48867774/tm.htm
  • yorumlariniz icin tskrler arkadaslar ama ben sifreyi unuttum biosta sifreli yani formatta atilmio ne yapmam gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senss96

yorumlariniz icin tskrler arkadaslar ama ben sifreyi unuttum biosta sifreli yani formatta atilmio ne yapmam gerek

Bios pilini sökmen gerek, muhtemelen alt kapağın altındadır. Bilgisayarın enerjisini kes, bataryasını çıkart, alt kapağını aç, Bios pilini görebiliyorsan çıkart 10 15 saniye bekledikden sonra geri tak, pilin üzerinde siyah plastik kaplı dikkatlice bakarsan bulursun, tabi alt kapağın altındaysa. Daha sonra Bios şifren sıfırlanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pQslerTT

Cihazın arka kapağını aç ram wifi vs ne varsa sök, belki düzelir...

Konu başlığı yanlış Laptop la ne alaka?

Foruma da bir göz at istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_48867774/tm.htm

ram wifi söküncemi şifre kırılacak

• sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    yazdığımı iyi okurmusun?

Arkadaşa gönderme yaptığımın farkında olman gerekirdi. Konu ismi yanlış yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pQslerTT -- 20 Ekim 2014; 20:27:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.