arkadaşlar gg den ucuz fiyatlı bir lapop soğutucusu sipariş ettim 14 tl ye ürün geldi yalnız tahmn ettigimdende daha kötü çıktı hiç soğutmuyor.speed fanla kontrollerimden fan açıkkende hiç kullanmıyorkende sıcaklık 60 derece dolayında .
soğutucudaki plastik ayaklar sayesinde laptopla soğutucu arasında yaklaşık 2 cm boşluk var ve.soğutucuda 3 tane yanyana fan var. 3 üde alttan aldığı havayı laptopa verio .fanlardan 1 tanesini olsun yerini değiştirip laptopdan aldıgı havayı alta verecek şekilde değiştirsem faydası olurmu?sıcak havayı tahliye hesabı?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Mantıklı :D Deneyen olduysa çok merak ettim. Evde olsam denerdim.
laptopun havalandırma kanallarını temizlet. deliklerden hava vurdur.
14 tl lik bir üründen cok perfornsmans beklemek yanlıs onun yerine biraz daha pahalı ama kaliteli iyi sogutan sogutucular mevcut eger imkanınız varsa bunlardan almanızı öneririm yada elinizdeki sogutucuyu modifiye etmenizi
bende 100 liralık var işe yaramıyo. eğer ben kullanmasını bilmiyosam ögretin de ihtiyacım var....
İnca soğutucu aldım 30 Tl bildiğin işlevsiz sadece kucağıma aldığımda vs hava kanalları açık kabilsin diye altına koyuyorum o yani. :D Ama tabi paraya göre mal aslında ondada fan var bundada yani dönüyor netice de ama bilmiyorum sıkıntı var demek ki 1000 rpm yazıyorlar ya kutu üstüne yalan söylüyor nımızsızlar :D