Şimdi Ara

LAPTOP SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Ben geçenlerde lenovo ideapad 510 aldım.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-ideapad-510-15-6-in%C3%A7-%C4%B1ntel-core-i7-6500u-2-5-ghz-12gb-1tb-geforce-940mx-4-gb-windows-10-notebook-1164468.html

Aslında ekran kartının 4 GB olması beni GTX 950M'den uzaklastırdı ve karsılastırmasında bile GT 940MX 2 GB modelinin bile ondan üstün oldugunu gordum ama yanlışlıgı oyun karsılastırmasına bakmadıgım zaman yaptım. Benm sorum su ben GTA 5'de internetteki 2 gb modellerinin bile aldıgı FPS'i alamıyorum ve eskiden CSGO'da 140 kusur FPS alırken simdi 80 lere düşüyor ben bu konuda ne yapmalıyım?
    Şimdiden sağ olun veya 940mx olmasından faydanalıp GTX serisi bi ekran kartı ile değiştirebilir miyim ve ne kadara patlar?

• gt 940mx gtx950m den daha yüksek performans vermesi pek mümkün gözükmüyor çünkü sonuçta GTX serisi oyun odaklı yapılmış ekran kartları.FPS sorununa gelince ekran kartı driveri güncelmi birde pil ayarlarından yüksek performans moduna alıp Şarj takılı halde deneyein.Güç tasarrufu modu vs. performansı çok düşürüyor ki pil ömrünü uzatabilmek için.Benim bilgisayarımda 960M var bende ilk o hataya düştüm Elder Scrolls online da 30 fps alıyodum Sarja takınca 70-80 fps leri gördüm Performans farkını burdan kıyaslayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.