Şimdi Ara

laptop ta 2 farklı disk tak çıkar şeklinde nasıl kullanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi günler beyler şuan elimde kullandığım bi laptop var ama çok ağır olduğu için format lazım önemli bilgiler olduğu için format atamıyorum şuan üzerinde bulunan hdd söküp hazır elimde bi tane de 120 gb ssd var bunu taksam windows kurup kullansam daha sonra bunu çıkarıp lazım olduğu zaman eski hdd yi taksam herşey yerli yerinde olurmu yoksa silinirmi yani tak çıkar şeklinde kullanmak istiyorum teşekkürler şimdiden

• Bu şekilde kullanabilirsiniz ama en güzeli yedeklerinizi taşınabilir bir diske kaydetmeniz çünkü sabit diskler çalışmasa bile bir süre sonra bozulabiliyor.
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    taşıyabildiğimi taşıdım taşıyamadığım şeylerde var dediğin gibi hdd durduğu yerde de bozulabiliyor mu zaten hddem sıkıntılı daha da kötü olur
  • 2.5" harici kutusu alip ona takabilirsiniz hdd'yi

bunun gibi
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    saklasam daha iyi olmaz mı sonuçta fazla kullanmayacam
  • parieur kullanıcısına yanıt
    Bu aparat ile harici disk gibi olacak istediginiz zaman usb uzerinden bilgisayara baglayabileceksiniz, surekli calismayacak yani
    o aparatı biliyorum benim sorunum o değil asıl sorunum ssd ye windows kurduktan sonra diyelim ki ssd yi çıkarıp bu hdd yi taktım yine eski haliyle kullanmaya devam edebilirmiyim yoksa herşey silinir mi iki farklı sürücüyü tak çıkar şeklinde kullanacam iki farklı bilgisayar gibi yani
  • parieur kullanıcısına yanıt
    Eski haliyle kullanmaya devam edebilirsiniz, hdd bilgiler silinmez.
    çok teşekkür ederim sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.