Şimdi Ara

laptop ta 5.1 ses alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopın stero çıkısında 3 jacklı(in kısmı) 5.1 ses sisteminden benim gibi ses alamayan arkadaslar
    tek stero cıkısını 3 lü stero cıkısına döndüren bir aparatla bu işi halledebilirsiniz
    ben aldım ve 5 hoparlörden de gayet dengeli ses alıyorum

ankara da olanlar için
    konya sokakta / esnaflar sarayı elektronikçiler çarşısı / haktan elektronik
    adam kendisi yapıyor bunları
    ayrıca ucunda jack olan ne tür aparat ve uzatıcı isterseniz var

umarım bi işe yarar yazdıklarım . . .

• ona benzer bir tanede ben aldım ama renkleri sarı-beyaz-kırmızı. yani ikisi ses birisi video. ama diğer tarafı tekli jack. bende su an 5+1 olmadıgı için 2 tane kolona bağladım. teli bosta. her halde video olanında ses gider mutlaka. sendeki boyle birşey mi. bende oradan almıştım.
  • arkadan gelen sesleri arkadan, öndekileri de önden vermiyordur tek çıkış 2 çıkış yapılınca. hoparlörleri 4 lemekten başka bişi değil
    yani dolby digital değil.

ben de ilgilenirim böyle şeylere. acaba o adam uzatma kablosu satıyor mu
  • dolby digital olayına gelince tam tamına olmaz ama onuda dfx gibi programla ustesinden gelebiliriz kanısındayım.

HERŞEY DÖRT DÖRTLÜK OLMAZ SONUÇTA.!!!
  • tek çıkışı üçlü çıkışa çeviren bir aparat.çok basit bişey.adam zaten kendisi yapıyor.sanırım sendeki ile aynıda değil.
    ayrıca böle bir aparatla elbette dolby digital ses alınmaz.komik oldu bu. . . . . .bizim amacımız 4 uydu 1 center 1 de sub dan ses almak o kadar
    eger ciddin soruyorsan amcamda uzatma adına ne ararsan var.zaten çoğunu kendisi yapıyor.basit şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.