Merhaba. Laptopumda son 2 gündür garip bir sorun var. Öncelikle laptopum pavilion g6 1335et model. 2 yıllık. 2 yıldır bir sorunum yoktu son 2 gündür performans düştü. Bilgisayarım prize takılı fakat prize takılmıyormuş gibi bir performans sergiliyor. 2 gün önce hiç kasmadan oynadığım oyunlar şimdi kasıyor. 2 gün ve daha öncesinde oyunları laptop prize takılı değilken oynadığımda kasıyordu, prize taktığımda kasmadan oynuyordum ama şimdi prize taksamda birşey değişmiyor.
Şöyle de garip birşey var; oyun açıkken laptopu şarjdan çekiyorum ve tekrar taktığımda oyun şarja taktıktan 2-3 saniye sonra hiç kasmıyor. Fakat bu kasmama 1-2 saniye sürüyor ve bu 1-2 saniye geçtikten sonra tekrardan kasmaya başlıyor.
Format attım düzelmedi, Yüksek performanslı Gpu seçili, güç ayarlarından yüksek performans seçili, güç ayarlarıdan işlemci gücü ve diğer şeyler %100 yapıldı ama yinede düzelmedi. Şarj aleti tam güç vermiyor diye başka sarj aleti denedim yine düzelmedi. Sizce sorun nerede yardımlarınızı bekliyorum.
2 sene olmuş bakım gerekli ilk olarak , başta termal macun yeniletmen gerekli , sıcaklık durumların ne durumda.