Şimdi Ara

Laptop tamiri icin bir hesapli bir tavsiyem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlislikla netbook bolumune acmisim, cok pardon!

Sizlerle paslasmak istedigim olay su, 2 yil once iş yerinde kullandığımız notebook, açmak için dügmesine bastığımda, gayet teknolojik bir ses efektiyle hayata gözlerini yummustu.

Doğal olarak hp yetkili servisine götürüp arıza tespit sürecinden sonra gelen " bunun anakartını değiştirmek gerekiyor. 700 kusur dolar+kdv fiyatı var." cevabından sonra notebook 'u geri alıp bir kenara koyduk.

Her ne kadar arızalandığı güne kadar bizi hiç üzmeyen bilgisayarımızdan memnun olsakta bu fiyata onartmaktansa uygun bir zamanda yenisini almak daha akıllıca görünüyordu.

Bir akşam üstü, işlerin gevşediği saatte ofisteki arkadaşlarla sohpet sırasında konusu açılınca, müşterilerden biri lafa karışıp kendi arızalı notebook'unu tamir ettirdiğinden ve çok memnun olduğundan bahsetti. "Ama bunun anakartı değişecekmiş" dediysemde "tamir ederler" dedi başka bişey demedi.

Neyse uzatmayayım,

Bahsettiği firmayı aradım. Diğerlerinden çok farklı bir yöntem izliyordu ve açıkçası hoşuma gitti paylaşmak istedim.

telefona çıkan yetkili biraz anlattı, zaten ben de daha sonra bizzat yaşadım.
    olay özetle şöyle;
    - Neofix adında bir paket çıkarmışlar. Bu paketi satın alan hem onarım hizmetini hemde 1 yıl garantiyi parça dahil satın almış oluyor.
    - Paketin fiyatı 170 lira +kdv
    - Adresinden arızalı notebook'u teslim alıyorlar.
    kutu içinde bir plastik kart var birde çıkartma var. Bunların üstündeki numaralar aynı. çıkartmayı notebook un altına yapıştırıyosun. İnternettende o numarayla kayıt giriyorsun.

Konuyu yanlislikla netbook bolumune acmisim cok afedersiniz! Kullandigim ve memnun kaldigim icin paylasmak istedim

Arızan varsa çağrı açıp takip edebiliyorsun.

telefondaki adama peki nasıl alacağım bu kutuyu dedim. henüz yeniymiş. adresinizi verin biz getirelim dedi.

Getirdiler, bende sorunsuz tamir edilecegi garantini alinca, kapıda Kredi kartıyla ödedim ve kutuyu aldım.

Hala inanamiyordun aslinda ama tavsiye eden kisiye guvenim sonsuz oldugundan cok da sorgulamadim dogrusu.

içinden çıkan numarayla kayıt oldum. Sonra arıza kaydı açtım. Bu arada kutuyu getiren arkadaş yanımda olduğu için notebook'u hemen teslim edebildim. Normalde çağrı açıldıktan sonra teslim almaya gelirken arıyolarmış.

neyse 3 gün sonra aradılar notebook hazır getiriyoruz diye.
    Neticede 700 kusur dolar+kdv nerde 170lira+ kdv nerde.

bide 1 yıl boyunca notebook gene garantili gibi oldu:)

Benim gibi laptopu bozulup yenisini almak istemeyen arkadaslara tavsiye etmek isterim memnun kaldigim icin,

adresleri de su;
    http://www.neofix.com.tr/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.