Şimdi Ara

Laptop Tavsiye - Asus ROG Strix G531GU-AL059

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Günlük film - dizi izleyip, oyun oynayabileceğim laptop arayışım vardı. Aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. 8 GB olan Ram e bir 8 daha ilave edip 16 GB a çıkartmayı düşünüyorum. İndirimler ile birlikte 6.950 TL ye geliyor şu an. Bu model ihtiyaçlarımı karşılar mı ? Yoksa önerebileceğiniz başka model var mı ?

ASUS ROG Strix G G531GU-AL059 i5-9300H 8GB 256GB SSD GTX1660Ti 6GB AuraSYNC FHD 120Hz IPS 15.6 DOS

• 7k nın altında 1660ti 120hz lik pc ye mi ihtiyaçları karşılar mı diye soruyorsun? 7k nın altına bu ürün hiç düşmemişti yerinde olsam yükselmeden sipariş ederim bununla yapamayacagın bişey yok. ayrıca vadesiz 9 taksit imkanı da var.
  • 1gh0st 1 kullanıcısına yanıt
    Araştırmam 1 aya yakındır devam ediyor. Fiyatı bu seviyede görünce bende şaşırdım almaya karar verdim. Aynı ürün n11 de dün 7.300 dü indirim kuponları ile birlikte 7.150 ye geliyordu, onu düşünürken fiyatı bugün 7.640 a çıkmış.
  • ByMaNIaC kullanıcısına yanıt
    umarım geç kalmamışsınızdır.
  • 1gh0st 1 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam geçtim siparişi az önce, bitmeden yetiştik. :)
  • Bu da aslında büyük indirimlerde 7200 e düşüyordu. 8 gb ram ve ssd eklemek isteseniz daha pahalıya mal olabilir buna göre. Ama yinede güzel fiyata almışsınız, insallah problem yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes-_- -- 5 Mart 2020; 17:3:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enes-_- E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler inşallah bir problem çıkmaz. Ama elektronik cihaz sonuçta o modelin sıkıntısı olmasada arada bir cihazda sorun çıkabiliyor inşallah öyle bir olay yaşamayız. İlk etapda sadece Ram ilavesi yapacağım, ssd belki taksitleri bittikten sonra yükseltebilirim. O zaman kadar harici az çok işimi görür sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus rog strix g531gt
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.