Şimdi Ara

Laptop Tavsiyeleriniz ... (çok kararsızım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ayrıca kilerlan ve steelseries de cihazda mevcut bu cihaz ge70 den çok daha mantıklı uzun vadede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazciyunus31

Hocam ayrıca kilerlan ve steelseries de cihazda mevcut bu cihaz ge70 den çok daha mantıklı uzun vadede

önerilen Monster modellerinde kiiler lan mevcut; ge70 dengi model için:http://www.msiwhitebook.com/product_spec.asp?model=MS-1757
    gt60 dengi model için:http://www.msiwhitebook.com/product_spec.asp?model=MS-16F4

• Dostum çizim programlarında bariz âti üstündür bunu unutma.

• Arkadaşlar uzun süre siteye giremedim MSİ GE 70 209XTR SSD li modelini almaya karar vermiştim zaten daha önceki mesajlarımdanda okuyabilirsiniz...

Lakin bu model Pcdepo , Sanalmarketim , İstanbulbilişim ve Hızlıal sitelerinde stoklarda bulunmadığı için alamadım 2 hafta ila 1 ay arasında gelicek dediler hep.

Sonra monsterın sitesine girdim Monster Q47MS 17631 17.3 markalı bilgisayara kampanya yapmışlar 3.800 TL olmuş (önceden 4600tl falandı ) Alacağım MSİ modelinden en azından 4 gömlek daha sağlam bir bilgisayar olmasından dolayı bugün bu bilgisayarın ödemesini yaptım ve 10 gün içinde elimde olucak...

Daha öncede yazmıştım zaten bu bilgisayarı almak istiyodumda 4500 tl çok fazlaydı ucuzluk yaptılar aldık =) kasa tasarımı olarakta zaten MSİ GT70 kasasının aynısı özellikleride hemen hemen aynı birtek ssd takılı deil onuda hallederiz sonradan.. Mause vermiyolardı onuda zorladık biraz 30 liralık bir oyuncu mausesi yollicaklar heralde =)

Geçen 2 hafta boyunca bana yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler... Kısmet monster mış =) Hepinizden Allah razı olsun.

• Karahan-87 K kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan fakat bir şeye değinmek istiyorum bu cihazı biz sana önerdiğimizde zaten 4500 değildi fiyatı 3800 idi ben yanlış hatırlıyor olabilirim belki ama ben eminim yani 3800 oldugundan acaba sen yanlıs görmüş olabilirsin ilk baktıgında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karahan-87

Arkadaşlar uzun süre siteye giremedim MSİ GE 70 209XTR SSD li modelini almaya karar vermiştim zaten daha önceki mesajlarımdanda okuyabilirsiniz...

Lakin bu model Pcdepo , Sanalmarketim , İstanbulbilişim ve Hızlıal sitelerinde stoklarda bulunmadığı için alamadım 2 hafta ila 1 ay arasında gelicek dediler hep.

Sonra monsterın sitesine girdim Monster Q47MS 17631 17.3 markalı bilgisayara kampanya yapmışlar 3.800 TL olmuş (önceden 4600tl falandı ) Alacağım MSİ modelinden en azından 4 gömlek daha sağlam bir bilgisayar olmasından dolayı bugün bu bilgisayarın ödemesini yaptım ve 10 gün içinde elimde olucak...

Daha öncede yazmıştım zaten bu bilgisayarı almak istiyodumda 4500 tl çok fazlaydı ucuzluk yaptılar aldık =) kasa tasarımı olarakta zaten MSİ GT70 kasasının aynısı özellikleride hemen hemen aynı birtek ssd takılı deil onuda hallederiz sonradan.. Mause vermiyolardı onuda zorladık biraz 30 liralık bir oyuncu mausesi yollicaklar heralde =)

Geçen 2 hafta boyunca bana yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler... Kısmet monster mış =) Hepinizden Allah razı olsun.

Kardesim hayirli olsun laptop umarim uzun yillar hakkini vere vere kullanicaksin.
    Testlerini de bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: infazciyunus31

Dostum öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan fakat bir şeye değinmek istiyorum bu cihazı biz sana önerdiğimizde zaten 4500 değildi fiyatı 3800 idi ben yanlış hatırlıyor olabilirim belki ama ben eminim yani 3800 oldugundan acaba sen yanlıs görmüş olabilirsin ilk baktıgında

Kardeşim ben seni bir türlü anlayamıyorum yada sen yanlış yerlere bakıyosun !? Monster Q47MS 17631 17.3 inç modeli hiç bir zaman 3800 TL olmadı...

Ben yaklaşık 1.5 ay önce aradım monsterı müşteri temsilcisi bana 4600 TL fiyat çekti aradan 2-3 hafta zaman geçtikten sonra 4100 TL yaptılar tekrar aradım bu fiyat güncellenecek bu fiyata satmayız çünkü dolar yükseliyor fiyatlarda yenilenme olucak dediler yani tekrar 4600 TL oldu..

Sonra bilgisayarın yorum bölümündeki yoğun indirim isteği üzerine öğrencilere ve yüksek lisans yapanlara özel indirim başlatılmış ki ben bu konuyu açtığımda bu indirim kampanyası başlamamıştı çünkü o zaman ben sürekli monster bilgisayarı gerek sitesinden gerek arayıp birebir müşteri temsilcisiyle konuşmakla takip halinde idim...

Sen 3800 TL ye 15.6 inç olan modelinden bahsediyosun yada tamamen farklı bir monster modelinden bahsediyosun yanlışın var...

Hatta şu anda bile monster sitesine girip bahsettiğim bilgisayarın 4600 TL den 3800 TL ye düştüğünü rahatlıkla görebilirsin bilgisayarın resminin hemen altında belirtilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahan-87 -- 18 Şubat 2014; 19:28:58 >

• Karahan-87 K kullanıcısına yanıt
    Neyse önemli olan sana dogru laptopu aldırabilmemdi
  • Heh bana böyle konuş ya :D Saol Allah razı olsun çok teşekkürler vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştın...Yardımcı olmaya çalışan herkese binlerce teşekkür...

Zaten MSİ kasasından korkuyodum ben uzun süreli uğraşırım bilgisayarla soğutması sıkıntı olucaktı bana MSİ in malum kasası ince biraz.. Monsterda böyle bir problem yok üstelik iki katı ram var ekran kartı çok daha güçlü kasası daha güzel her açıdan benim için en doğru bilgisayar zaten ilk istediğim bilgisayardı 1.5 ay önce araştırmaya başladığımda..

Gerçi ilk istediğim Alienware M18x idi ama araba alırım o fiyata =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karahan-87

Heh bana böyle konuş ya :D Saol Allah razı olsun çok teşekkürler vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştın...Yardımcı olmaya çalışan herkese binlerce teşekkür...

Zaten MSİ kasasından korkuyodum ben uzun süreli uğraşırım bilgisayarla soğutması sıkıntı olucaktı bana MSİ in malum kasası ince biraz.. Monsterda böyle bir problem yok üstelik iki katı ram var ekran kartı çok daha güçlü kasası daha güzel her açıdan benim için en doğru bilgisayar zaten ilk istediğim bilgisayardı 1.5 ay önce araştırmaya başladığımda..

Gerçi ilk istediğim Alienware M18x idi ama araba alırım o fiyata =)

Neyse Hayırlı olsun monster formuna testleri bekliyoruz :)
  • hangisiymis bu monster bende msige60 dusunuyorum lenovodan urun degisim sonrasinda ise para iadesi aldim bugun de goremedim sanki hangisi oldugunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

hangisiymis bu monster bende msige60 dusunuyorum lenovodan urun degisim sonrasinda ise para iadesi aldim bugun de goremedim sanki hangisi oldugunu.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6047&urn=460455&lang=tr-TR#.Uwce8_l_uc0
  • 3000 tl felan olsa dusunulebilirde 3800 cok be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

3000 tl felan olsa dusunulebilirde 3800 cok be

Evet cihaz 3700 tl ama ssd li ge70 3400 3500 e geliyor neredeyse bu cihazla o mükayese bile edilemez bende o yüzden öneriyorum yani
  • şuanad fiyat performans modellerinden bir tanesi budur

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y510p_59_59407130_notebook
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.