Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yeni bir laptop almak istiyorum. Biraz araştırma yaptım
    MSI GE60
    LenovoZ510
    bu iki laptop hoşuma gitti. bütçem maksimum 2.200tl. bu laptopların eksik yönleri neler? Başka önerileriniz var mı?.
    Amaç oyun oynarken sıkıntı yaşamamak, yani yeni oyunları medium veya daha düşük çözürlüklerde oynayabilmek istiyorum şimdiden teşekkürler :)

• MSI GE60 oyun performansı açısından daha iyi.

Alternatif olarak,

> Acer V3
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

MSI GE60 oyun performansı açısından daha iyi.

Alternatif olarak,

> Acer V3

Ne zaman Acer söz konusu olsa hep bi kötüleme furyası var, işte ısınıyor dayanıksız vs. acer alınmaz tarzı yorumlar okudum. Açıkçası korkuttu.
    Cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler :)
  • Ribo R kullanıcısına yanıt
    Dell 7537 de düşünebilirsin oyun için istiyorsan. DDR5 128 bitlik 750m ekran kartı var. Dizaynı da oldukça şık.
    Bende z510 ile 7537 arasında kalmıştım fakat metal kasası,dizaynı,ekran kartı ve ışıklı klavye gibi özelliklerinden dolayı tercihimi dell den yana kullandım.
    Bir araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Dell 7537 de düşünebilirsin oyun için istiyorsan. DDR5 128 bitlik 750m ekran kartı var. Dizaynı da oldukça şık.
    Bende z510 ile 7537 arasında kalmıştım fakat metal kasası,dizaynı,ekran kartı ve ışıklı klavye gibi özelliklerinden dolayı tercihimi dell den yana kullandım.
    Bir araştır derim.

İşlemcisi biraz düşündürdü. Yani almışken 200-300 TL daha verip içime sinecek bişey olmasını tercih ederim
  • Kullanım amacınız günlük kullanım-rutin uygulamalar ve oyunlar ise i5 U işlemci size yeterli gelecektir. Hatta ısınma ve pil ömrü konusunda da avantaj sağlayacaktır.
    Tercih tabiki sizin ama ben mühendislik programlarını bile takılmadan kullanıyorum.
    Tabiki bütçeniz yüksekse daha iyi modellere yönelebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında haklısınız, varıpta bütün gün BF4'ü ultra ayarlarda oynamak amacında olmadığım içim yeterli olabilir. Bu arada Dell 7537'in tasarımı çok hoş gözüküyor :) Teşekkürler bu arada
    Eğer oyun için işlemcinin yeterli olmayacağını düşünüyorsanız hiç endişeniz olmasın en güncel oyunlar bile bu işlemciyle rahat çalışır. Oyunlar genelde ekran kartından dolayı sıkıntı yaşatır ki cihazın ekran kartı zaten iyi. İşlemci farkını ancak render yada yoğun güç gerektiren özel programlarda yaşarsınız. Normal internet kullanımında fark çok azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Eğer oyun için işlemcinin yeterli olmayacağını düşünüyorsanız hiç endişeniz olmasın en güncel oyunlar bile bu işlemciyle rahat çalışır. Oyunlar genelde ekran kartından dolayı sıkıntı yaşatır ki cihazın ekran kartı zaten iyi. İşlemci farkını ancak render yada yoğun güç gerektiren özel programlarda yaşarsınız. Normal internet kullanımında fark çok azdır.

Dell7537 Fiyat olarak nasıl sence.
    Bu arada incelemelere falan baktım hoş gözüküyor, sende olumlusun, fiyatıda gayet iyi. Galiba bunu alıcam.

ben pcdepodan 9 taksit ile PC ve laptop çantasını kargo dahil 1522 TL ye almıştım ama şimdi bu fiyata bulunmuyor sanırım. İndirime falan girerse hiç kaçırmayın derim.
  • hocam bana ne onerirsiniz peki ? benim bölümüm bilgisayar mühendisliği ama güncel oyunlari da oynamayi severim yanliz adobe after effects gibi programlari da kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragonkaa kullanıcısına yanıt
    Bütçe olarak 2200-2300 düşünüyorsanız Acer V3
    1700-1800 Civarı ise Dell7537 olabilir.
    Tabi bütçeniz daha düşük yada yüksekse farklı öneriler de olabilir.
  • 2000 tl maksimum butce, acer 17.3 inc biraz buyuk gibi agirlik konusunda sıkıntı olur mu ? tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragonkaa kullanıcısına yanıt
    ahsi görüşüm ben laptopta hafiflik ve mobilizasyon arıyorum. Dolayısı ile hiçbir zaman 17,3 inch ekranlı bir laptop düşünmedim. Tabiki ağırlık olarak fazlası olacaktır. Çok fazla taşımıyacaksanız belki düşünülebilir ama o zaman da bu bütçeyle masaüstü alın derim.
  • hocam masaüstü bilgisayarım var zaten . Seneye bölümüme başlayacağım ve takdiriniz olur ki bir laptop'a da ihtiyacım olacak bu yüzden demiştim.
  • Sony almayın da hangi cihazı alırsanız alın. Sony servis sıkıntılı özellikle Konya da Özel elektronik sony'nin servisi. Benim cihazım elektrik almıyor du, Sony cağrı merkezini aradım bir arıza kayıt numaraı açtılar ve servise yönlendirdiler. Servise teslim ederken ne zaman alabilirim diye sorduğumda biz seni ararız gelmene aramana gerek yok dediler. servis de cihaz 19 gün bekledi ama ne arayan var ne soran var. 19.gün servise gittim daha cihazın ne olduğunu bilmiyorlar yarın al dediler. ertesi gün cihazı teslim ettiler. Cihazın servis raporuna da benim servise verdiğm tarih değil de servisin bana teslim ettiği tarihi giriş tarihi olarak yazıp vermişler sonra dan farkettim. Cihaz 13. gün tekrar aynı arızayı yaptı ve yeniden servise verdim ilk rapor daki tarihi hatırlattım yanlış yazmışsınız diye duymazdan geldiler. ve bu seferde cihazı 1 ayda teslim edemediler tekrar gidip sorduğumda cihazı zar zor bulup servis formuna baktılar açılmıyor diye gelmişsin madem bu kadar beklettik en iyisi harddiski değiştirelimd ediler. bende kardeş harddiski niye değiştiriyon cihaz elektrik almıyor dediğm de o zaman anakartı değiştirelim dediler. bende arızayı bulmadan rastgele niye parça değiştiryorsunuz dedim ondan sonra da bu arıza garantiye girmez dediler. Tekrar çağrı merkezini aradım Sony çağrı merkezinden cihazın değişim raporunu iste 20 iş gününü geçmiş servis 20 iş günün de teslim edemiyorsa değişim yapmak zorunda dediler. ama netice değişmedi değişim raporu da alamadım cihazı da alamadım. sony cağrı merkezi de şimdi biz servise itibar ederiz diyor bende laptopa bakmayan ve arıza tesbiti yapmayan servise mi dedim evet diyorlar. o halde böyle cihaz satıp arkasında durmayan bir firmanın cihazını neden alacaksınız ki Kesinlikle SONY ALMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN SERVİS SORUNU VAR

• açıkçası benim tavsiyem dell 7537 olurdu bütçeniz varsa birde ssd taktınmı canavar gibi makine olur zaten ram 16 gb destekliyor yetmediği zaman yükseltilebilir işlemciye gelince günlük ve rutin uygulamalarda gayet yeterli ki alanlar bf4 cod ghost bile rahatlıkla oynuyorlar bende dell düşünüyorum ama bütçe mesele 1-2 aya fiyatı düşerse bende seçimimi dell den yana kullanacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.