Şimdi Ara

Laptop tık diyor kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden açılırken yapiyordu 1 gün once bugun bir 20 dk felan açık duruyor sonra tik diyor kapanıyor laptopun adaptörü den şüpheleniyorum cizzz sesi geliyor sizce sorun ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr4t07 M kullanıcısına yanıt
    Kanka ilk öncelikle işlem yaparken mesela 50 60 derecedeyken birden 100 e fırlıyor ve anında kapanabiliyor bu senin bilgisayara ne kadar ağır şeyler yüklediğine bağlı mesela bunun için işlemci frekansını düşürüyor ancak ayarlardan bunu kapatabiliyorusn misal ben kapattım o yüzden full frekansta çalışıyor arada 100 e fırlıyor saniyelik tak kapanıyor ikinci ihtimal bu işlemcinin oralarda bilgi ile alakalı donanımsal şeyler var 1 2 3 4 5 diye gidiyor bunlardan biri arızalandıgi zaman aynı sende olan gibi sorun yaratıyor mesela bilgisayarı açıyorsun sıcaklık testi cart curt yapıyorsun kapanmıyor ama chromeue girince tak kapanıyor ya da oyuna girince çünkü orada bilgi işlemeyle görevli donanımsal aygitlardan bir tanesi bozulmuş oluyor o yüzden yapabileceğin tek şey bilgisayar tamir eden yere götürmen o da anakartini tamir eder 800tl falan tutar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Knk soyle bir sey var laptop da fazla ağır bisi yok birde adaptörü elime alip salliyorum acilmadan tik gidiyor şimdi adaptörü yerine koyup duzgunce actim aciliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.