Selam arkadaslar size Londra dan yaziyorum, laptop almayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim.
Bir Toshiba var (1.4 GHZ Intel Celeron islemcim, 40 GB harddisk, 512 Ram ve 128 Mb Ati graphic card)
Bunun yaninda Compaq (1.4 GHz Intel Celeron islemci, 40 GB harddisk, 512 MB Ram ve 128 Mb intel graphiccard TV Out)
Toshiba 580 pound, Compaq 550 pound. Ne tavsiye edersiniz? Ayrica soylemeyi unuttum Toshibanin bir modeli daha var yukardakinin aynisi ama 1024 Mb Ram ve 600 Pound..
Yorumlarinizi bekliyorum, tesekkurler...
Toshiba
centrino yokmu kardeş londrada
Centrino yu sadece Dell de gorebildim. Dell de sadece online olarak siparis aliyo, herhangi bi magazada satilmiyo digerlerinde de gordugum hep( benim alabilecegim fiyatta) Celeron. 600 pounddan fazla harcamak sistemiyorum o yuzden bu ikisinden birini dusunuyorum..
Ayrica Centrino ile Celeron arasindaki fark nedir ve hatta celeron ile pentium arasindaki fark laptop ta ne kadar fark eder?
Toshiba kullandım iyi randıman veriyor.
toshibayı tercih ederim ben olsam.
20 puond daha ver 1024 ram olanı al bence..
580 pounda çok pahalı o laptoplar yaw.
makinalar ikinci el değilse compaq al. çünkü HP compaq'ı satın aldı biliyorsun.
tl olarak ne yapıyor bunlar bir alıyorsan iyi bir cihaz al ya ram 1gb olsun sonra pişman olursun sen tl fiyat yazsan kesin bir cevap verirdim ama ben kesinlikle 1gb lik al derim kesin bende 750 mg ram bar p4 2.8 kasıyor sölüm
diz üstünde kesinlikle toshiba en iyisi.20 pound fazla verip 1024mb ramli olanı al derim.ama bence de fiyatlar biraz pahalı.
orda kampanya falan olmuyormu almanyada ki gibi hollandada oluyormuş fiyatlar manyak düşüyormuş bence onları takip etsen fiyat yüksek ama bende toshiba al derim 1024 olanı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme