Şimdi Ara

Laptop'u Monitöre Bağlama Her Yolu Denedim Hala Siyah Ekran Yrdm edrmsnz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm arkadaşlar öncellikle olayı anlatıyım ben 15 gün önce LENOVOY510p modelli laptopumun ekranını kırdım daha sonra 1 hafta hdmi kablosu ile 82' ekranda oynadım daha sonra arkadaşımda kullanmadıklar lcd monitör varmış bana yollucaktı yollamadan önce kendi laptopunda denesein dedik denedi ve takar takmaz çalıştı . bugün 10:00 da monitör geldi bağladım bütün çözümleri denedim hiçbiri olmadı buradada bi kaç buna benzer konu vardı baktım hala işe yaramadı windows+p tuşunu fn+5 tuşunu denedim ve birçok çözümü denedim hala olmadı vga kablosu 5 tane vardı 5 tanesinide denedim olmadı 2 laptoptada denedim olmadı monitörde bi hata yok olsaydı arkadaşın laptopta olmazdı ama oldu çözümünü mesajlarda bildirirseniz çok sevinirim. Lütfen Yardım Edin !

• Cevap vericek yokmu arkadaşalr :(
  • klavyede "f"tuşlarının üzerinde laptop/monitör simgesi olması lazım bende f1de bağlayıp onlara bas denediysen bilemem veya her bilgisayarda farklı olabilir.
  • bu arada işletim sistemin ne ?
  • Windows 8 işletim sistemini kullanıyorum ve her yolu denedim f tuşlarını vesayre denedim ama hala görüntü vermiyor çözünürlükleri ayarladım hala görüntü vermiyor
  • Hdmi ile tv ye bağla, vga kablosu da bu esnada takılı kalsın. Ayarlarından kaç adet monitör gözüküyor bak bakalım. Ekran:1.Taşınabilir Laptop ekranı 2...vsvs..
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    3 adet monitöre gözüküyor birincil ekran laptop 2 cil ekran televizyon 3 cül ekranda monitörde hepsinin yerini değiştirdim tek tek denedimö hala bişi olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son olarak sunu deneyi. Herhangi bir klasoru acin, tv yardimi ile o klasoru mumkun olsugunca ekranin sagina/soluna kaydirin. Monitor seciminden tekrar vga olani deneyip bakin. Sayet buda olmassa vga hattiniz.arizali demekten baska bi sey diyemicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap verebilecek kimse yokmu arkadaşlar lutfen
  • VGA portu üzerinden TV'ye bağlamayı deneyin. Sorun portta mı, anlamış oluruz.
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Yazdığım yazıalra bakmıyorsunuz sanırım Televizyona Bağlayınca VGA İle Görüntü veriyor
  • tolga1993 T kullanıcısına yanıt
    Hani, nerede yazmışsın abisi? 20 yaşına gelmişsin, ilkokul çocuğu gibi yazmışsın, halâ atar peşindesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakma bu monitör olayı beni deli ettide biraz benim kusurma bakma dediğim gibi VGA kablosu ile bağlayınca televziyona görüntü veriyor
    KArdeşim sana ulaşabileceğim böyle anlık biryer varsa verebilirmisin skype facebook gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga1993 -- 1 Aralık 2014; 23:03:21 >
  • Vga Kablosu ile Tv ye bağla görüntü lazım O yüzden mause ile Sağ tık / Ekran çözünürlüğü aç / Gelişmiş ayarlar tıkla / Monitör / Ekran yenileme sıklığı / 75 üstü ise 75 Yap uygula de çık laptopa bağla görüntü gelecekmi gelmez ise 75 altına indir öyle dene aklıma gelen bir tek bu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASLANLARrrrr -- 2 Aralık 2014; 8:47:45 >
  • ASLANLARrrrr kullanıcısına yanıt
    Kardeşim resimdede gördüğün gibi sadece 60 Hz seçeneği var ve 1|2 Birden Çok Monitör Yazıyor VGA Kablosunu Takınca
  • Tamam arkadaşlar Sorun çözülmüştür. Monitörün içini açtım bütün kabloları çıakrdım taktım monitörün içini temizledim oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.