Şimdi Ara

Laptop'um Kaç GB Ram'i Kaldırır? Acill Yardım +Rep'e boğacağım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir laptopum var ve bu laptopumun ram'ini değiştirmek istiyorum ama en fazla kaç alır bilmiyorum nese işte onu öğrenmek istiyorum özellikleri ;

3 GB Ram - Çift Slotlu
    Windows 7 Home Basic - 64 Bit
    1 GB Ekran Kartı
    320 GB Hard Disk
    İntel Core i3 - 2.27 Ghz
    Directx 11

• sitede rap uygulaması yoktur .. belırtmek ısterım ..ayrıca sadece tşk etmeniz yetrlidir ..bu bölüm zaten yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar için vardır ..

konuya gelince laptopun marka modelını yazarsanız ona göre bakalım kaça kadar desteklıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4949

Arkadaşlar benim bir laptopum var ve bu laptopumun ram'ini değiştirmek istiyorum ama en fazla kaç alır bilmiyorum nese işte onu öğrenmek istiyorum özellikleri ;

3 GB Ram - Çift Slotlu
    Windows 7 Home Basic - 64 Bit
    1 GB Ekran Kartı
    320 GB Hard Disk
    İntel Core i3 - 2.27 Ghz
    Directx 11

Bu arada RAM değiştirince oyun performansının uçacağını zannediyorsanız, yok öyle bir şey.
  • pc modelını yazarsanız
  • Anakart modelini yazarsanız biz yardımcı oluruz.Everest programı ile bulabilirsiniz.
  • 3 gb yeter de artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

3 gb yeter de artar.

8gb da yapsan uçuşa geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur-ugur

quote:

3 gb yeter de artar.

Bende 8 gb ramli laptop var.Bir faydasını görmedim bu güne kadar.(alırken ağır cahildim ve de bu foruma üye değildim,arkadaşlara sordum alma onda hd5470 var dediler ben iyi değil mi dx11 destekli dedim gittim aldım iyi halt yedim.)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur-ugur

quote:

3 gb yeter de artar.

Bende 8 gb ramli laptop var.Bir faydasını görmedim bu güne kadar.(alırken ağır cahildim ve de bu foruma üye değildim,arkadaşlara sordum alma onda hd5470 var dediler ben iyi değil mi dx11 destekli dedim gittim aldım iyi halt yedim.)

bu işler boyle öğreniliyor dostum .. burada tecrübeli userların mutlaka yazdıgına benzer hatıraları vardır .. ki benimkiler film şeridi gibi gecdi bir anda gözumun önünden ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.