Şimdi Ara

Laptop'um usb mouse'umu algılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Toshiba Satellite A500-1F4 kullanıyorum. Son formatımdan bu yana usb mouse'umu usb çıkışında yamultarak çalıştırıyordum. Ama dün gece birden mouse'un tüm bağlantısı gitti. Bugün 30 Ytl'ye yeni bir logitech usb mouse aldım. İlk taktığımda çalıştı; on dakika sonra gene çalışmadı. Biraz oynattım üç dk kadar çalıştı, sonra da hiç çalışmadı. Harici hard disk ve Usb bellek çalışıyor. Mouse çalışmıyor. "Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olamadı." diyor. Bu saate kadar, aygıt kaldırdım, taktım geri yükledi. Recovery yaptım, Pili değiştirdim, Toshiba'nın sitesinden bluetooth driver indirdim; bilinmeyen aygıt olarak görünüyordu. Bataryayı çıkardım, fişten çektim, olmadı. Başka ne yapabilirim, çözüm önerisi olan var mı ? Ha bir de HDMI kablosunu tv ye taktığımda laptoptan ses geliyor, televizyondan gelmiyor, bununla ilişkilendirebilir miyiz ?
    teşekkürler şimdiden..

• Mouse icin yorum yapamayacagim ama HDMI bende de ayni sekildeydi sadece notebooktan ses geliyordu. HDMI taktiktan sonra sag alt kosedeki ses simgesine tiklayip ses aygiti olarak TVyi gormesi lazim. Oradan TVyi secerseniz sorun ortadan kalkiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.