Şimdi Ara

[ Laptop'unuzla Fantazi Yapmaya Kıyamıyor Musunuz? Söyleyin Yapalım ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim laptop'a ayran döküldü modeli ASUS F3Sr ters çevirdim sildim felan makine cillop gibi oldu hatta klavyeden giren ayran dvd den çıktı artık daha hızlı dvd yazıyo-okuyo, ve bilgisayar da hızlandı klavye temizlendi, overclock bi nevi tavsiye ederim ( doğacak sorunlardan sorumlu değilim )
    bu arada tamamen ciddiyim
    gerçekten ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfRed41 -- 13 Ekim 2008; 23:24:00 >

• İnanması zor ama gerçekten oldu valla, neye uğradığımı şaşırdım laptop modelini veriş sebebimde su geçirmez olduğunu görün diye :D klavyenin altı boş mazallah anakarta bile sızabilirdi :D

• Laptop olsa denicem de PC nin nereye dökücem
  • Usb deliğinden lahmacun la ayranı verdin miydi canavar gibi olur o pc
  • iyi cacık diilmiş
  • usta bidaha açıkla, tam olarak nereden dökmeye başlıyacağız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göktuğ AYAS

usta bidaha açıkla, tam olarak nereden dökmeye başlıyacağız

süzülmüş ve bol tuzlu bir ayranı alıcaksın bir elinde ayran diğer elinlede zoeken oyunu oynayacaksın, tam zoeken çıktığında "-ayyy" diye çığlık atıp ayranı kazayla laptopa dök,dökdükten sonrabi güzel salla laptopu iyice yedir sonra bir güzel temizle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: Göktuğ AYAS

usta bidaha açıkla, tam olarak nereden dökmeye başlıyacağız

süzülmüş ve bol tuzlu bir ayranı alıcaksın bir elinde ayran diğer elinlede zoeken oyunu oynayacaksın, tam zoeken çıktığında "-ayyy" diye çığlık atıp ayranı kazayla laptopa dök,dökdükten sonrabi güzel salla laptopu iyice yedir sonra bir güzel temizle...

Tam da böyle oldu ha :D
  • Yani ayran değil de ayransı kıvamda herhangi bir şey olur (!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfred

Arkadaşlar benim laptop'a ayran döküldü modeli ASUS F3Sr ters çevirdim sildim felan makine cillop gibi oldu hatta klavyeden giren ayran dvd den çıktı artık daha hızlı dvd yazıyo-okuyo, ve bilgisayar da hızlandı klavye temizlendi, overclock bi nevi tavsiye ederim ( doğacak sorunlardan sorumlu değilim )
    bu arada tamamen ciddiyim
    gerçekten ...

yok artık LıBran Ceymis
  • ayran açık mı kapalı mı hangi marka ayran kullandın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 13 Ekim 2008; 22:11:03 >
  • Annem evde yaptı :D
  • demekki cacık döksen bill gates in bilgisayarlarından hızlı bilgisayarın olucak
  • O değilde bi akşam benim Asus'la iskender yiyelim bakalım nolcek
  • haci süt olur mu yada eritilmiş peynir..antep peyniri var onuda pil yerine sokacam nasıl?????
  • quote:

Usb deliğinden lahmacun la ayranı verdin miydi canavar gibi olur o pc

Öldüm bittim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

haci süt olur mu yada eritilmiş peynir..antep peyniri var onuda pil yerine sokacam nasıl?????

Bilmem bi Haydar hocaya sor Posta'ya at :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

haci süt olur mu yada eritilmiş peynir..antep peyniri var onuda pil yerine sokacam nasıl?????

Bilmem bi Haydar hocaya sor Posta'ya at :D

en iyi süy keçidedir ezine peyniri ile dene inek peynirlerine göre daha iyi olabilir.bu arada ayran köpüklü müydü
  • Köpüklü değildi, bundan sonra bilgisayar başında yeme-içme-z*çma mı? TÖBE!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.