Bildirim
Laptop upgrade?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Çipsetiniz gm945 sata2 hızını destekler sata2 hızında bir ssd yada ileriye dönük sata3 hızında ssd alabilirsiniz uyumludur ama yarı hızlarında kullnırsın.Max ram kapasitesi 4gb hepsi dolu mu?Bana sorarsanız biraz daha idare edin bugün 800-1000tl'ye alacağınız bir leptop bile bundan çok üstündür ekran kartınızda go7400 çok düşük bir kart.Bu günün dahili kartları bile bundan iyi normal kullnım için idare ediyorum diyorsanız bekleyin elinize bütçe geçerse yenilersiniz ssd size sadece veri aktarımında hız sağlar açılıp kapanmasıda biraz hızlanır.Ben fikrimi belirttim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Çipsetiniz gm945 sata2 hızını destekler sata2 hızında bir ssd yada ileriye dönük sata3 hızında ssd alabilirsiniz uyumludur ama yarı hızlarında kullnırsın.Max ram kapasitesi 4gb hepsi dolu mu?Bana sorarsanız biraz daha idare edin bugün 800-1000tl'ye alacağınız bir leptop bile bundan çok üstündür ekran kartınızda go7400 çok düşük bir kart.Bu günün dahili kartları bile bundan iyi normal kullnım için idare ediyorum diyorsanız bekleyin elinize bütçe geçerse yenilersiniz ssd size sadece veri aktarımında hız sağlar açılıp kapanmasıda biraz hızlanır.Ben fikrimi belirttim.
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352534-z585-notebook-amd-a10-23-ghz-8gb-1tb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=62768
şunu almaya karar verdim sağol :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X