Merhaba arkadaşlar Ben çok ayrıntılı bir şekilde inceledim,araştırdım en sonunda bütçeme göre bu ürünü buldum. Toshiba L670-14F
Bu laptop hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Her elektronik cihazın eksileri muhakkak vardır, fakat alınmayacak derecede değildir sanırım. İnternette bir çok yerde araştırmama rağmen bu laptop hakkında pek verimli bir bilgiye ulaşamadım. Bu laptopun artıları eksileri nelerdir? Bu laptop kullanıcıları varsa, değerli yorumlarını benden esirgemezlerse, minnettar kalırım. Şimdiden ilginiz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
ben de 5 yıl önce toshiba nın 1.5 ghz celeron işlemcili bir modelini kullanmıştım. bir sorunum olmamıştı onun için muşteri hizmetleri ile munasebetim olmamıştı . Ayrıca 17,3 inç lik ekrana sahip notebook bakıyorsan fazla seçeneğin yok zaten ekran kartı da iyi işlemci i5 olsa daha iyi olurdu ama i3 de iyidir. bu fiyata bu notebook alınabilir bence. ama şunu da unutmamak gerekir özellikle oyunlarda aynı donanım ,çözünürlüğü (1600X900) olan bir ekrana göre, 15,6 inç (1366x768) çözünürlüğe e sahip bir ekranda daha az zorlanarak çalışacaktır, .
Dostum ben 1 ay kadar önce aynı laptop u aldım ve çok memnunum. ekranın büyük olması benim için en büyük artısı! çünkü gerek oyun ve film olsun gerekse de kullandığım çizim programlarını büyük ekranda kullanabilmek çok güzel.. reklamlarında genelde 17'' yazar ancak 17.3'' LED LCD ekranı var ve 16:9 oranında yani tam videscreen. çok ısınmıyor ve gayet performanslı. Ben 1580 TL civarına almıştım ancak şuan biraz daha ucuzlamıs burdan bakabilirsin http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112187/toshiba-satellite-l670-14f.aspx#
ben de 5 yıl önce toshiba nın 1.5 ghz celeron işlemcili bir modelini kullanmıştım. bir sorunum olmamıştı onun için muşteri hizmetleri ile munasebetim olmamıştı . Ayrıca 17,3 inç lik ekrana sahip notebook bakıyorsan fazla seçeneğin yok zaten ekran kartı da iyi işlemci i5 olsa daha iyi olurdu ama i3 de iyidir. bu fiyata bu notebook alınabilir bence. ama şunu da unutmamak gerekir özellikle oyunlarda aynı donanım ,çözünürlüğü (1600X900) olan bir ekrana göre, 15,6 inç (1366x768) çözünürlüğe e sahip bir ekranda daha az zorlanarak çalışacaktır, .
Dostum haklısın çözünürlük çok büyük bir performans etkeni, ancak ben çoğu oyunu 1280x720 oynuyorum ve hem widescreen olarak oynamış oluyorum hemde performans olarak 1366x768 den bile daha iyi oluyor..