Şimdi Ara

Laptop Veri Kurtarma(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus marka laptopum nedenini bilmediğim bir sebepten (miadını doldurdu sanırım) artık açılmamakta. Açma düğmesine bastığımda ışık yanıyor fakat ne fan sesi ne açılırken çıkan o tuhaf sesler nede ekranın ışığı yanıyor. Sadece açma-kapama düğmesinin ışığı yanık kalıyor. Artık laptoptan umudumu kesmiştim laptop umrumda değil ama içinde yedeklemediğim yaklaşık 3Gb lık resimler, resimlerim klasöründe bulunuyor. Bu resimlerimi nasıl kurtarabilirim?

• hdd'yi laptoptan çıkar büyük ihtimal eski laptop dediğine göre ide hdd olması gerekli...sonra ide arabirimli bir harici 2.5inc kutu ayarla tak pcye ne istersen içinden kopyala yapıştır.kolay gelsin.
  • ARkadaşlar dediğiniz gibi yaptım. Bir hard disk kutusuna laptoptan çıkan diski yerleştirdim. Ancak pc ye taktığımda sadece D sürücüsündeki dosyaları görüntüleyebildim. Benim resimlerim ise C klasöründe olan resimlerim klasörünün içindeydi. Bunları kurtarabilir miyim?
  • Denetim masası, Klasör seçeneklerinden, gizli dosya ve klasörler ile sistem dosyalarını görünür klarak deneyiniz.
  • Denedim gizli klasör yok malasef. Kurtarma programlarıyla denesem olur mu ki?
  • hd tune programını kullanıp bedsector taraması yaparmısın hasar varmı yokmu görelim.diğer türlü kurtarma programlarını deneyebilirsin.
  • Hd tune den tarattım bir sorun bulamadım. Birde benim disk normalde 60 gb ama bunun 40gb ı ne oldu bilmiyorum. toplam kapasite 20 gb olarak gözüküyor. Kurtarma programlarından en iyi olan hangisi acaba?
     Laptop Veri Kurtarma(!)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ssd'ni hangi dosya sisteminde biçimlendirdin fat32 ise kapasite düşük gösterir nfts yapın.benim kullanım memnun kaldığım kurtarm aprogramları recovery my files.recuva gibi programlar derinlemesine taratırsan uzun sürer ama eğer bilgilerinin üzerine bilgi yazılmamamışsa kurtarılabilir,üzerlerine bilgi kaydettiysen bozulma oluşur.
  • Problem çözüldü! Hepsini kurtardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.