Şimdi Ara

Laptop Wireless Sorunu.. Acil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopum internete bağlanmıyor. Aslında görünürde bağlanıyor ama bağlandıktan 2 dakika sonra kopuyor.Ama görünürde sorun yok laptopa göre. Sınırlı bağlantı hatası bile vermiyor. Sonra ona bağlanan tüm cihazların internetini devre dışı bırakıyor. Hiç kimse internet kullanamıyor. Gerçekten çok ilginç bi durumla karşı karşıyayım.

Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunmurat1905 -- 25 Mart 2015; 19:34:04 >

• laptopu kırıcam beyler lütfen yardım
  • Arkadaşım sen bu laptop'un wireless ayarlarını daha önce kurcaladın mı? Sanki access point yapmışsın da Dhcp sunucuları çakışıyor gibi anlatıyorsun. Senin yapman gereken Aygıt yöneticisin den wireless sürücüsünü kaldırıp yeniden doğru olanı yüklemen. İkincisi modem ayarlarını kontrol etmişsindir heralde. Modemi de resetleyip yeniden wifi ayarı deneyebilirsin.
    yani senin sorunun modemin dhcp ip vermemesin den kaynaklanıyor. Modemin dhcp otomatik ip modülünü etkinleştirin. yoksa verdiği ip ler ile diğer cihazlardan interneti koparır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan45manisa -- 25 Mart 2015; 20:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiZoKoLiK

Arkadaşım sen bu laptop'un wireless ayarlarını daha önce kurcaladın mı? Sanki access point yapmışsın da Dhcp sunucuları çakışıyor gibi anlatıyorsun. Senin yapman gereken Aygıt yöneticisin den wireless sürücüsünü kaldırıp yeniden doğru olanı yüklemen. İkincisi modem ayarlarını kontrol etmişsindir heralde. Modemi de resetleyip yeniden wifi ayarı deneyebilirsin.
    yani senin sorunun modemin dhcp ip vermemesin den kaynaklanıyor. Modemin dhcp otomatik ip modülünü etkinleştirin. yoksa verdiği ip ler ile diğer cihazlardan interneti koparır

yok kardeş dediklerini de yaptım. sürücüyü kaç kere kaldırdım yükledim fayda vermedi. modemi fabrika ayarlarına döndürdüm o da olmadı. access point de yapmadım dediğin gibi. nereden gelip bulduysa kara bela.

• up up up!
  • kablolu kablosuz farketmiyor. devre dışı kalıyor internet. yok mu şu illetin çaresi. hadi be forum. sağlam dua edicem sorunu çözene.
  • Combofix veya diğer malware programlarla temizleme yaptın dimi ? Format denedin mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse sorunu acil
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzunmurat1905 U kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi arkadaşım modemin günel fireware sini indir. Modem ayarların dan onu güncelle ve resetle. Tekrar müşteri ismi ve şifrenle modemi kur wirelesi de kur. Laptopun wireless veya ethernet sürücülerini kaldır. güvenli mod dan virüs tarasından geçir. Ccleaner ile kayıtdefterini düzelt. laptop da önemli bilgilerin yoksa ben işimi sağlama almak istiyorum dersen format at. İlla ki o şartlar da bağlanması lazım. Yok gene bağlanmıyosa demek ki donanım sorunu vardır.
  • anladım kardeş. eyvallah sağolasın. dediklerin işe yaradı düzelttim. Allah razı olsun, Allah ne muradın varsa versin. dinlenciye döndüm ama sabahtan beri kafayı yemiştim resmen. ilaç gibi geldi tavsiyelerin. Hayırlı geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunmurat1905

anladım kardeş. eyvallah sağolasın. dediklerin işe yaradı düzelttim. Allah razı olsun, Allah ne muradın varsa versin. dinlenciye döndüm ama sabahtan beri kafayı yemiştim resmen. ilaç gibi geldi tavsiyelerin. Hayırlı geceler.

sıkıntı olursa beni bulman yeterli, şimdi veya daha sonra adımı unutma yardımsız kalmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.