Şimdi Ara

Laptop yan sanayi şarj adaptörü sorun yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo laptop kullanıcısıyım. 30 liraya çakma şarj adaptörü ve power kablosu aldım. Adaptörün tüm değerleri orjinali ile aynı. 1 haftadır kullanıyorum. Ne ilginçtir ki kullanmaya başladığımdan beri laptopta 2 sorun belirdi.

1-) Touchpad 1 haftadır çalışmıyor ne yaptıysam düzeltemedim.
    2-) Wifi günde defalarca kez ansızın gidiyor, hiçbir modemi görmüyor ve bazen görse bile bağlanmıyor. Tekrar bağlanabilmesi için ciddi savaş veriyorum ve hatta laptopa restart atmam gerekebiliyor. Bu sorun kesinlikle modemden kaynaklı değil laptoptan kaynaklı.

Bu iki sorunda çakma şarj adaptörünü kullanmaya başlayınca ortaya çıktı. Sizce sebebi çakma adaptörden mi kaynaklanıyor? Touchpad önemli değilde, wifinin sapıtıyor olması beni ciddi sıkıntıya sokuyor. Çakma adaptör bu iki sorun dışında laptopa ayrıca başka zararlar verebilir mi? Ona göre paraya kıyıp orjinal alayım.

• Değerler kağıt üzerinde aynı, gerçekde değil.
    Paraya kıyıp orijinalini, yada fsp gibi kaliteli üreticilerin adaptörünü al.
  • Çakmalar ısınınca voltaj değerleri düşüp yükselmeye başlıyor sabit değerde bir akımları yok cihaza zarar veriyor olabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notebook yeni ise orj almalısın
    3 seneden eski ise yavas yavas pil de ömrünü yitirmeye baslamıştır.
  • 1,5 senelik. Adaptör değerleri ise 65W 20V 3.25A
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.