Şimdi Ara

laptop yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop Acer, alalı yaklaşık 1.5 sene oldu ama artık full performansa getirdiğimde özelliklerini bilgisayar aşırı ısınıyor ve birden bire kapanıyor. Zamanında bilgisayarda Pes 2009 oynardım şimdi oynayamıyorum. Nedeni ne olabilir? Bundan yaklaşık olarak 2 ay önce fan almıştım Vizo Xena, çünkü laptop çok fazla açık kalıyor sürekli dosya indirdiğim için fanın soğuttuğu açık ama onu açmasam işlemci yancak heralde.Artık eskisi kadar açık bırakmıyorum bilgisayarı ama bu ısınmanın nedenleri ne olabilir çünkü eskiden çok ağır oyunlar oynardım ısınırdı pat diye kapanmazdı.Şimdiyse...

• bunun ilac harici fandır hocam bende aynı dertten muzdariptim şimdi harici fanla laptop 7/24 download modunda :)
  • Harici fan aldım da pek fayda etmedi gibi geldi.Hepsiburadadan almıştım Vizo Xena diye bi fan.Daha etkili soğutma için marka önerin var mı?Senin kullandığın ne?
  • alt kapağı açarak cpu soğutma bloğunu temizleyin
  • İçini açacaksın ve fanı temizleyeceksin.Hazır açmışken gümüş macunla cpu soğutucu pastasını yenilersende fena olmaz,dikkat ettiğinde betonlaşmış yapıyı göreceksin.Yüzeylerin iyice temizlenmesi şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop ısınınca çalışıyor:)
    13 yıl önce açıldı
    Laptop açılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.