Şimdi Ara

Laptop yerinde oynatılınca kapanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı yerinden oynatınca kapanıyor veya reset atıyor.. Bataryasını çıkarıp kullanmıyorum şarj aletinde temassızlık olsa da çat diye kesilmemesi lazım. Laptopun altına hafif bastırınca bazen ekranda atari oyun çipi tam takılmayınca oluşan çizgiler gibi çizgiler belirim geliyor. Taş çatlasın 6 ay oldu alalı neden böyle oldu ki acaba.. Düşürme veya vurma çarpma gibi bir şey başına gelmedi daha laptopun.. Yardımlarınızı bekliyorum..

• Marka model ismi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makina yeni ise direk verin servise
  • Toshiba Satellite P50B11U cihaz.. Cihazda hiçbir sıkıntı yaşamadım ne bir ısınma ne de başka bir şey sadece şu olayı yaşıyorum.. 1 ay servise vermek de istemiyorum aktif kullanıyorum.. Ciddi bir şey değildir umarım..
  • Soylediginiz sorun ilerde ciddi skintilar yaratir garantiniz devam ediyorsa yollayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. dostum direk oynatınca kapanası sıkıntı şase yapıyor olmalı biyerden ?
    2. sarjı var iken bile oynatınca kapanıyorsa şarj aleti yada pil degil dedigim gibi şase olayındandır .
    3. bu makineye özellikle hdd ye çok büyük zararlar verir leptoplar pille üretilmesi nedeni ile ani kapanmalara dayanıksız cihazlardır . mühendislerin pil ile üsretmesi aniden kapanma olayı olmasın diyedir :) yani kısacası kedidir kedi :) şaka bi yana şase olayıdır dostum . makine marka model söyle .

tanıdıgın tamirci varsa güvenilir gönder sıkıntıyı aynen anlat müdahale ederler .
  • Önyükleme yapmadan önce de mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç ugraşma toshibanın servisi gelip evinden alıyor sonrada evine teslim ediyor 15 gün sürmez
  • osmantalhaaslan kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş nasıl iletişime geçebilirim Toshiba servisi ile ?
  • Bu arada her oynatmama yapmıyor bunu.. Bazen yapıyor..
  • Madalyon31 M kullanıcısına yanıt
    zamaninda HP laptop almistim. Urunde bazi seylerden sikayetci olmaya baslamistim.ozelligine gore yavas calisma, touchpad i kullanmadigim halde zor calismasi..vs. bulundugum sehirdeki yetkili servise goturdugumde bana verilen cevap suydu. "kardesim bunlar eften puften sikayetler. bu yuzden dolayi cihazina bakmazlar bile.garantinin bitmesine 2 ay kalmis.sen zaman harcama oyle kullan dedi" yas o zaman 19 idi tabiki. HP Turkiye yi arayip, magaza ismi ve konustugum kisinin adini da vererek olayi anlattim. Sonrasinda bana bir adres gonderdiler ve o adrese gonderdim. 4 gun sonrasinda HP Turkiye den bir yetkili aradi ve cihazinizda ciddi sikintilar oldugu ve yaklasik olarak o zamanin parasi yeni laptop fiyatina gelecek fiyattan bahsettiler. Faturayi kargo kutusuna koymustum ve fax da atmistim. bu uyari mailini de HP Turkiyeye bildirdim ve ozur telefonu aldim. Pesinden 1 hafta icinde cihaziniz gerekli parcalarin degistirilip, testlerden gecirilip size gonderecegiz denildi. Cihaz geldi super calisiyordu. fakat speaker larda problem vardi. tekrar aradim ve durumu izah ettim. gonderin halledelim denildi. Zamanim yoktu ve 2 ay sonra ankaraya gidecegimi soyledim. Benim icin sisteme not dusulmustu ve Ankaraya gittim. Ordaki HP merkez servisine gittigimde benden ucret talebinde bulundular ilk basta. ve onlara genel merkezin izniyle sadece bu islemin ucretsiz olacagini anlattim ve 25 dk bekleme sonucu HP genel merkezi arayip teyit ettiler ve cihazimi duzelttiler.

sana tavsiyem, Toshiba nin Turkiye distributorluguyle irtibata gecip, siradan servisleri yerine, merkez servislerine gondermeye calis. Bu tarz koklu firmalar, hakkini arayan musteriye cok guzel yardimci oluyor. Yok sa arkadasim gibi 1 haftalik laptop in klavyedeki ok tuslarindan birinin yerinden cikmasi ve bulundugu sehirdeki toshiba servisin japon yapistiriciyla yapistirip geri vermesi gibi komik bir durumla karsilasabilirsin.

• toshibanın sitesinde yazıyor ordan bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.