Arkadaşlar 5000 tl civarı bi laptop var ve buna rağmen üstüne biraz daha para katıp en iyisini almak istiyorum. Fakat ne yazıkki 7000 tl de olsa alınabilecek laptop yok bütün yabancı sitelerde ki incelemeleri okuyorum youtube dan incelemeleri seyrediyorum ama hepsinde illa ki bir sorun var ve bende bu yüzden niye 5000 6000 ya da 7000 verip te pişman olayım ki diyip gtx1060 sevdamdan 1050 ti ye düşüş yaptım ama şöyle ki dell 7567, acer ve monster haricinde 1050 ti ekran kartı olan pc bulamadım. Monsterı almak hiç istemiyorum çünkü korkuyorum. Dell de kronik sorunlar mevcutmuş onu da eledim. Acer ise hepsinden pahalı ne yapacağım bilmiyorum. İyi soğutan iyi performans veren laptop yok mu illa masaüstü mü alalım yani ? SAYGILAR
Hocam yok Laptop yapamıyorlar işte bende uzun süredir araştırıyorum sizide görüyorum. Hepsinin sıkıntısı var valla. Bulamadım helal süt emmiş hatasız bir Laptop . Vx 15 diğerlerine nazaran daha hatasız gibi duruyor ama az entry var onunla ilgili biz bilmiyo da olabiliriz. Bu gidişle alamıycaz Laptop
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hocam monster'dan neden korkuyosun? bende bu sıralar monster a5 v12.1 serisini almayı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme