Şimdi Ara

Laptopa 2 wifi taktım hız ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopa 2 tane wifi taktım şimdi 2 ayrı yere bağlanırsam hızı katlyormuyum?

• bunu yapmamı sağlayacak bir program yada ayar varmıdır... çok saçma neden olmasın yaw...
  • Ne guzel ki sandiginiz gibi degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: andofthehorizons

bunu yapmamı sağlayacak bir program yada ayar varmıdır... çok saçma neden olmasın yaw...

aslinda o dediginizi yapmak munkun, bazi sartlar ile. link load balancer diye aratin istediginiz iki baglantiyi ( genelde wifi icin degil ethernet ile bu cihazlar uzerinden ciktiginiz durum icin gecerli) birlikte kullanmanizi saglar bu urunler.

sadece iki wireless dongle ile neden olmaz? olur ama efektif olmaz
    gereken sartlar:
    - 2 dongle ile ayri iki internet cikisina baglanmalisiniz, iki adsl aboneligi gibi
    - lan IP subneti farkli olmalidir ( 192.168.x.x ve 10.0.0.x gibi)

manuel network ayarlarindan
    netstat -rn ile gorebileceginiz bir yonlendirme tablosu vardir makinenizin. iki baglantiniz da calisirken bu tabloya rapid.share IPleri icin birinci wifi networkunun default router'ine. diger siteler icin (hot.file mesela ) ise ikinciye girmesi icin statik route girebilirsiniz. bu sayede hizi katlarsiniz . pratikte ise degmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 21 Mayıs 2010; 6:46:03 >

• uğraştığına değmez. Bi adım ilerletmez hızını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.