|
Laptopa 8 bin TL vermek mantıklı mı ?
-
-
Bu devirde mantıklı
-
Fiyata göre gayet iyi duruyor, ekran kartı güçlü ve RAM miktarı yeterli. Eğer oyunun yanında Chrome, OBS tarzı olacaksa, canlı yayın yapacaksanız o zaman RAM yükseltebilirsiniz. Ama mesela ben şu anda 8 GB'lı bilgisayar kullanıyorum ve sadece Microsoft Flight Simulator'da ve Davinci Resolve video montaj programında RAM yetersiz kaldı.
-
Reis yani pişman ettirmez değil mi yani bilgisayar mecbur gerekli midir her öğrenciye ilahiyat okuyorum alayimmi sence -
Fiyatlar düşer mi dolar malum düştü biraz beklemelimiyim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: RamazanBey1200
Reis yani pişman ettirmez değil mi yani bilgisayar mecbur gerekli midir her öğrenciye ilahiyat okuyorum alayimmi senceEğer normal bir kullanıcıysanız veyahut bilgisayarlara yeniyseniz o zaman Monster notebook biraz fazlaya kaçacaktır. O daha çok ağır, en yeni oyunları en iyi grafiklerde oynamak isteyenleri hedefliyor. Normal internette gezinecekseniz, not alacaksanız, belki hafif video/foto düzenleme yapacaksanız harici ekran kartı olmayan bilgisayar arayabilirsiniz. Örneğin benim bilgisayarda harici ekran kartı var ama GTX gibi çok güçlü değil, MX serisi. Geçen sene 4000'e almıştım, gayet iyi iş çıkarıyor.
Harici ekran kartı demek, daha fazla maliyet ve zamana göre daha fazla güç (elektrik, pil) kullanacaktır. Harici ekran kartı yoksa daha az güç kullanır ama ağır oyunlar gibi programları kaldırmaz.
Mesela eğer bilgisayarlara yeniyseniz bunu deneyebilirsiniz. Hem yeni nesil işlemci kullanıyor, hem de SSD olduğu için bilgisayar açıldığında 1-2 dakika yerine 10-15 saniye beklersiniz.
-
Yani benim hem ders hem canım sıkılınca oyun oynamak yani bu dediğim monstere bu kadar para vermek enayilik değil dimi Alicam pişman olmam değil mi ? -
F/P olarak en ucuzu Monster zaten , MSI ,Asus ,HP ,Casper +1000 2000 daha pahalı pişman olucağını sanmam güncel donanımlar 1650 ekran kartı 2 sene sonrada işini görür ,1050 ekran kartı bilir simdiden yok olmaya başlıyor .Ram 8+8 ileride arttırabilirsin zaten Monster servis çok ilgili MSI al derim ama aynı özellikler 10 bin TL fazlasıyla işini görür suan belki kullanmadığın donanıma para vermiş gibi gozuksendr 1-2 seneye değiştirmeye gerek yok diyeceksiniz -
F/P olarak en ucuzu Monster zaten , MSI ,Asus ,HP ,Casper +1000 2000 daha pahalı pişman olucağını sanmam güncel donanımlar 1650 ekran kartı 2 sene sonrada işini görür ,1050 ekran kartı bilir simdiden yok olmaya başlıyor .Ram 8+8 ileride arttırabilirsin zaten Monster servis çok ilgili MSI al derim ama aynı özellikler 10 bin TL fazlasıyla işini görür suan belki kullanmadığın donanıma para vermiş gibi gozuksendr 1-2 seneye değiştirmeye gerek yok diyeceksiniz -
Monster'ın kasa kalitesi başarılı değildir. Bunu bilerek satın alın ve oyun oynayacaksanız artık 16 GB ram zorunlu hale geldi diyebilirim. -
Evet donanımları iyi ama kasa kötü
İ7 10. Nesil 1050 8 GB RAM 500 ssd aldım arızalı çıktı sorunsuz iade ettim fakat kasa kalitesi ve ses kalitesi kötüydü Şuan i5 1650ti 16 GB RAM 7-8 bine sadece Monster var -
O zaman aliyom kanka karar kıldım -
-
Bu paraya 1660ti den düşük almayın. Nakit varsa direk yurtdışından sip verin -
Arasında çok bir fark var mı da reis ve örnek bir yurtdışından laptop linki atarmisin -
Şimdi bu atacağım linkle arasında dağlar kadar fark var. Performans testleri YouTube da var. Kafadan 6 GB VRAM var. Ayrıca Monsterin kasasından kalitesizlik akıyor.
https://www.newegg.com/global/tr-en/p/2WC-000C-03H77
Vergi kargo dahil 7600 liraya kapında. Vatandan alır gibi düşün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 19 Şubat 2021; 13:52:51 > -
Reis bu bilinmedik sitelere pek guvenemiom -
Bilinmedik dediğin site ABD nin en büyük 2.alisveris portalı. Güvenlik konusunda zaaf 0. Ben 3. Bilgisayarımı aldım sorunsuz sıkıntısız. Üstelik de ürün kargodayken indrime girerse sana iade yapıyor talep edersen. İki defa tecrübe ettim. Bunu ülkemizde hangi firma yapar? Paranla rezil olma TR den düşük konfigürasyonlu ürün alıp. Sana yol göstermek bizim niyetimiz, nihai karar senin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 19 Şubat 2021; 14:35:50 > -
Sağol reis biraz arastiriyim alicam -
Reviews kısmında TR den yorumlar var onlara da bakabilirsin, hayırlısı olsun.
Benzer içerikler
- hp victus alınır mı
- monster klavye çalışmıyor
- rtx 3050 laptop alınır mı
- laptop şarjda mı kullanılmalı
- 4060 laptop önerisi
- sıvı soğutmalı laptop
- amd radeon 780m
- freedos bilgisayara windows 11 kurma
- en iyi oyun bilgisayarı
- hx işlemci nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X