Şimdi Ara

LAPTOPA RAM ALICAM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc ve özellikleriyle aram hiç yok.
    Asus X556UJ-XO015D marka laptop kullanıyorum 4gb ram var 12gb'a kadar destekliyor.
    internette 120 lirayada 250 lirayada 8gb ram buldum.
    Kullandığım ramın markasına uygun mu almak lazım?
    En ucuza hangi rami tavsiye edersiniz acil yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-impact-black-8gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-hx316ls9ib-8-p-BD304932?magaza=Teknobiyotik&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.pla&gclid=CIbfnfznucwCFYpAGwodxkIBKA
    Bu ramlerin olması gerekiyor.
    sadece var olan ramin 1600 MHz, 1.35 V ve DDR3 mü onu kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 2 Mayıs 2016; 0:32:06 >
  • https://bilendenal.com/urun/kingston-8gb-ddr3l-1600mhz-cl11-lv-dr-2rx8-notebook-bellegi-kvr16ls11-8/?identity=1442494002543127466

bu ram uyar rame ve siteye yapılan yorumlar

quote:

Helal olsun size (Hasan Sefer)

17.03.2016

Ben yıllardır internetten alışveriş yapıyorum ilk defa bu kadar içim rahat oldu. Siparişin ardından arandım aldığım ürünün benim cihazımla uyumluluğu kontrol edildi ve nasıl takacağım hakkında bilgi verildi. Eğer bu böyle bir ürün alacaksanız kesinlikle bilendenal.com dan alın arkadaşlar.
    Çok Teşekkür ederim.
    İyi ihzmet (Ayhan Cansu)

16.03.2016

Hızlı kargo ve ufak hediyeleriniz için teşekkür ederim. Tüm sorulara bıkmadan ve anında cevap veren, ürünü aldıktan hemen 5 dk sonra arayıp uyumluluk teyidi yapan ilgili bir firma. Fiyatlar da çok uygun. Kolay gelsin.
    Mükemmel Hizmet 5 YILDIZ (Ahmet Caner TATAR)

11.03.2016

Asus X550JK-XO012D bilgisayarım için aldım. 4+8 oldu.Bilgisayarın açılış hızı 28 saniyeden 17 saniyeye düştü. Oyun performansları oldukça arttı. Bilendenal.com a teşekkürler. Siparişi verdim beni aradılar laptop uma uygunluğunu teyit edip ürünü öyle yolladılar.Ertesi gün ürün elime ulaştı. Hediye olarak Nestle gofret çikolata ve 1 kutu not kağıdı göndermişler.Çok nazik,dürüst güvenilir bir firma. Üstelik piyasadaki en uygun fiyata aldım ürünü.Not: Ram i ilk taktığınızda bilgisayarı ilk açışta bilgisayar ram i tanıması için 2 dakika kadar sürüyor açılması. Sonraki açılmalar normale dönüyor.
    Gerçekten Kaliteli Güvenilir Mağaza (EMiN FURKAN ÇETİN)

02.02.2016

Ürünü Pazartesi sabah sipariş verdim öğlen gibi arayıp laptop modelimi sordular. Uyum sağlayıp sağlamadığını baktılar İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Salı günüde sabah elime ulaştı. Online alışveriş sitesinde önericeğim nadir sitelerden biri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    geçen ay açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.