Şimdi Ara

Laptopa şekerli çay döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop'un kendi faresine ve klavyesine şekerli çay döküldü laptopu hemen kapatıp silip ters döndürüp 5 dakika bekledim ve çıkan sıvıyıda sildim ve 1 haftadır laptop'Um düzgün çalışıyor fakat dün gece garip bir ses geldi 1-2 saniyeliğine ve şimdi aynı ses yine geldi 1-2 saniyeliğine sanki buldozer çalışıyormuş gibi yüksek bir ses ama hemen kesildi. Laptop model Asus x550jk modeli umarım laptop'a birşey olmaz sormak istediğim 1 hafta geçtikten sonra cihazıma herhangi bir zarar gelir mi ?

• Eğer fanlara geldiyse zamanla kuruyup fanı çalışmaz hale getirebilir. Sıvı devrelere temas ettiyse zamanla oksitlenme yapar. Yani her şekilde laptop çalışmaz hale gelir. Tavsiyem servisine götürüp temizletmen çok geç olmadan.
  • Bir bilgisayarcıya götür derim. En azından temizlerler ilerde başın ağırmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar daha 1-2 aylık ve aldığım siteden sigortası var eğer servise götürürsem pc açılır ve sigorta sorun çıkartabilir kesinlikle servise göndermem gerekiyor mu ?
  • Malesef gondermeniz gerekiyor cunku ileride bozulsa kullanici hatasina girecek ve ucretsiz tamirden yararlanamayacaksiniz.

Aldiginiz yerle bir gorusun sigortanin bozulucagini sanmiyorum cunku yetkili servise gondericeksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle gönderin, aynı sorunu şirkette çalışırken yaşamıştım. Bir şey olmaz deyip geçirdik, aradan 2 ay sonra laptop bir kapandı bir daha da açılmadı, anakart oksitlenme yapmış
  • Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Bilgisayarı pcdepo adlı siteden aldım ve sigorta yaptırdım sigorta bitimine hala 8-9 ay var ve 1 kullanımlık yanlış bilmiyorsam. Eğer laptop'ta sorun olmadığı halde gönderirsem hiçbirşey yapmadıkları halde yapmış gibi gösterip sigortayı bitirmelerinden endişelenmekteyim pcdepo güvenilir bir site ama insan servislere güvenemiyor.Sigorta anakart yanması filan herşeyi karşılıyor pc bozulana kadar kullansam sonra sigortaya yollasam daha mı mantıklı olur sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sade Süt İçemiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Bira üstüne çay ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar sigortası bitmeden servisine götürmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.