Bildirim
Laptopa SSD takmak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
270 TL ye bundan bakabilirsiniz.
https://www.incehesap.com/apacer-panther-as340-ssd-disk-ap240gas340g-1-fiyati-42733/
Ya da 490 TL'ye bundan bakabilirsiniz.amazonSanDisk 500GB Ultra 3D NAND Sabit SSD, SATA-3, 2.5"/7mm, 560 MB/sn'e kadar- SDSSDH3-500G-G25https://www.amazon.com.tr/dp/B072R78B6Q/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_6YJMCVAPBAB41WC5K906
Bazı laptoplarda ssd boyut sınırı olabiliyor, 240 gb'ın sorun olacağını sanmıyorum ama 500 gb sıkıntı olabilir.
Mevcut harddiskin yerine takarsınız. Mevcut harddiski de ya 2.5 inç usb disk kutusu ile ya da hdd caddy denen laptoplarda Cd sürücüsü yerine takılan hdd kızakları ile Laptopa takabilirsiniz. Yalnız bu kızaklarda 12.7 ve 9.5 mm olmak üzere 2 farklı kalınlıkta olanları var. Mevcut Cd sürücüsünün kalınlığını ölçüp ona göre alırsınız.
Klonlama yazılımları ile mevcut işletim sistemi, dosya ve ayarlarınızı yeni aldığınız ssdye aktarıp format ile uğraşmadan devam edebilirsiniz.
Edit : ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 12 Eylül 2021; 18:54:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
mevcut ram durumunuzu bilmiyorum ama anakartinizin maximum destekledigi miktardaki rami dual ddr modunda calisacak sekilde iki parca halinde anakartin izin verdigi en yuksek mhz ve en dusuk cl degerinde ram de alin derim bu arada anakartinizin bios unuda en son surume yukseltin islemci macununuzuda yenileyip fanlarinizi temizleyin sisteminizde varsa alacaginiz yedek hdd kutusunuda usb 3.1 gen 2 gibi olabildigince hizli bir arabirimden secin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim yardımın için bakavağım gömderdiğin ssdlere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öxellikler bunlar, neler yapabilirim bunlar için
-
hocam servise sorun anakarti onlar tanirlar ama suanda cift slot kullaniyorsunuz zaten dual ddr seklinde calisyor ram hizini 1333mhz ddr3 cl9 acikcasi ramleriniz iyi duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X