Şimdi Ara

Laptopa Su Döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saat önce laptopa çeyrek bardak su döküldü döküldüğü anda üstünü sildim ters çevirdim fişi çektim kapamamıştım sadece kendi kapandı 2 dakika içinde.Daha sonra kurutma makinesiyle kuruttum ters çevirip 1 bucuk saat daha bekledim sonra açma düğmesine basınca fan hızlı ve sesli biçimde çalışıp çalışıp durmaya başladı ekran gelmedi ve çalışma ışığı ise bazen yanıp bazen sönüyordu şimdi ne yapmalıyım?

Laptop Asus marka

• Öncelikle geçmiş olsun. Bence servisine verip tamir ücretini öğrenin. Yüzü astarından pahalıya gelecekse yenisini almanız daha iyi olur.
  • Şimdi de şarjdayken normal çalışırmış gibi ışıkları yanıyor ama ekran yok
  • söküp dağıtıp anakart tiner ve fırça ile temizlenmesi gerek temizlenmeden her açma denemen dönüş ihtimalini azaltıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdivrik

söküp dağıtıp anakart tiner ve fırça ile temizlenmesi gerek temizlenmeden her açma denemen dönüş ihtimalini azaltıyor.

açmak istemiyorum 1 gün daha bekleyip garantiye vereceğim herhalde
  • sıvı teması dolayısı ile garanti dışı olacak.
  • sökebilirsen anakartı kurutman gerekir sökemezssen klavyeyi sök ordan beri kurut açılır büyük ihtimal birde pilini sök öyle aç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuğa su döküldü-(Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Laptop a bira döküldü yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar gece uzerine tul serip pirinç döktüm sabah denedim açıldı pirinc nemini aldi herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O şekilde çalışması son derece sakıncalı olur, muhtemelen chipsetinde sorun oluşmuştur, Güvendiğin yakınlarında bir servise vermen faydalı olur. Herhangi bir yere vermeden kullanmayı düşünüyorsan şimdiden varsa yedeklerini sağlama almanı tavsiye ederim.
  • hiçbişey olmaz korkma ben kaç tane telefon tablet bilgisayar hayata döndürdüm o şekilde. Sen devam et kardeşim tebrik ederim
  • Sagolun beyler su an sorun yok ayni eskisi gibi calisiyor valla

• ben sürahi ile su dökmüştüm :D bir iki gün açmadım sonra açtım çalıştı.
  • Gelmiş geçmiş olsun kardeş yanlız kurutma makinesiyle kurutmayı tavsiye etmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.