Şimdi Ara

Laptop a bira döküldü yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yılbaşı akşamı yanlışlıkla laptop un üstüne bira döküldü hemen sildik kuruladik hatta fanin olduğu kısımları süpürgeyle cektik direk kapattık ertesi gün açmaya çalıştığımızda hiç tepki yoktu şarj kablosunu taktigimizda ışık falan yapmıyordu servise gönderdik ama sıvı teması var demedik açılmıyor diye verdik sizce ne bize ne kadara patlar veya sorunu nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up yokmu yardım edebilecek olan ?
  • Yokmu bi fikri olan ?
  • Bana 2 gün kurumasi için bekleseydiniz daha sonra acilirdi diye düşünüyorum ama kurumadan actiysaniz ne olmuştur bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisin insafına kalmış. 1 TAVSİYE ALKOLÜ BIRAK 2. sıvı teması olmuş cihazlara kesinlikle açmayın kısa devreden gidiyor. pirince yatırma sıcak ortamda kurumasını bekleme v.b bir çok yöntem var. kola ayran meyve suyu v.b kalıntı bırakan dökülmeler de elektronik devre temizleme spreyleri var onlar da kullanıla bilir.
    ama öncelik devrenin hasar görmemiş olması yanı sıvı teması varsa cihazı açmadan kurulayın ve bu yöntemlerle temizleyin açarsan ne yapsan boş bozulan direnç kondansatör chip v.b neyse tamir edilmesi lazım
  • Sadece kabasini aliyorsunuz silerek. Onemli olan icinin temizlenmesi kurulanmasiydi. Klavye bozulduysa klavye+anakart degisimi deyip ucret isteyeceklerdir. Laptop parasina yakin cikabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PimpMyRide P kullanıcısına yanıt
    Klavyede bir sikindi yoktu gelmedide galiba yapış yapış olurdu diye düşünüyorum herhangi bir yanik kokusuda gelmiyordu ama inşallah birşey olmamiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar laptopa 1950 TL fiyat bictiler zaten 2000tl ye almıştım :( :(
  • Geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.