Şimdi Ara

Laptopa vurdum sonunda bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana okul bir laptop vermişti,bende ona 3-4 gün önce takıldığı için yumruk attım sert bir şekilde.Yumruk klavyenin g,h,j yani tam orta kısmına atmıştım.Yumruktan sonra bilgisayarın mouse'u hareket etmedi bende restart yaptım fakat google chrome'u falan açmamaya başladı.açar açmaz takılıyordu daha sonra sadece mozillaçalışıyor ama ondada video açınca bilgisayar kasıyor ve flash player çöktü diye uyarrı veriyor. mount&blade warband çalışıyorken çalışmamaya başladı denedim i.e'de çalışmıyor sadece minecraft açılıyor onda problem yok.Sorum ise şu sizce hangi donanımı zarar görmüştür,laptop fujitsu marka.

• Yumruk vakalarında genellikle hdd zarar görür çünkü hdd dengeyi kaybediyor içerisindeki okuma yazma kafası cd'yi çiziyor.
  • Enesaksac kullanıcısına yanıt
    Daha önce bir arkadaşım aynı model laptopu düşürmüştü ve hdd'si zarar görmüştü o yüzden laptop açılmamıştı.Bende hdd zarar görürse laptop açılmaz diye düşüyonurdum,sanırım haklısın teşekkürler.
  • ellerine sağlık bosver dertten kurtulmuşsun yeni pc alınır )))
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    Laptop benim olsa canıma minnet ama okula zimmetli.
  • Her türlü parçaya zarar gelmiş olabilir.Anakartı,ekran kartını veya rami çatlatmış olabilirsin.Ayrıca hdd'de darbe aldığından bad sector oluşmuş olabilir.Bildiğinin aksine hdd bozulursa direk çalışmama gibi bir belirti vermeyebilir.Allah akıl fikir versin ne diyeyim
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Birde ben vurmadan önce D'de windows image backup diye birşey silmiltim şöyle en az 40-50gb lık bir dosyaydı.sizce yazılımsal birşeyde olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magdur_Insan

Birde ben vurmadan önce D'de windows image backup diye birşey silmiltim şöyle en az 40-50gb lık bir dosyaydı.sizce yazılımsal birşeyde olabilir mi?

O dosya bilgisayarınızın yediğiydi.Yani eğer geri yükleme yaparsanız veya windows çöktüğünde onarma yaparsanız o dosya kullanılarak windows eski haline getirilirdi.
    Benim çok gereksiz bulduğum ve şuana kadar 1 kez bile kullanmadığım yer kaplamaktan başka bir işe yaramayan bir dosya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.