Şimdi Ara

Laptopa Windows Kurulamıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhana herkeze.. Datron laptopuma ekran kartı driveri yüklerken reset attı ve windows yüklenirken mavi ekran çıkıyor... windowsun çöktügünü düsünerek chkdsk yaptım. sorun düzelmedi bende hd yi çıkardım. ve baska bir bilgisayarda açtım windows çalıştı.:S
    ayrıca laptoba 1.5 tb lik usb harddisk bağladım. format attım ve windows kurmaya calıstım.Kur dosyaları kopyaladıktan sonras reset atıyor ama windows yazısı dolarken yine aynı mavi ekran geliyor. aynı olayı başka bir usb hd ile denedim hatta flash bellekle bile denedim hepsinde windows yazısı dolarken mavi ekran çıkıyor. Bu neden olabilr arkdaşlar harddisklerde hiç bir sorun yok... ama bir türlü yüklenmiyor windows. Bir de arasıra ekranda dikine çizgiler çıkıyor.(ekran kartı driverı yüklerken donmustu bilgisayar) ekran kartıuyla windows yüklenmemenin bir alakası olabilr mi acaba?

• ramlerde problem var gibi ramleri çıkarıp tek tek takıp çalıştırmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamuk Prenses
    ramlerde problem var gibi ramleri çıkarıp tek tek takıp çalıştırmayı deneyin

Veya yerini değiştirmeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 5 Şubat 2011; 0:30:52 >
  • Kesinlikle ram problemi
  • denedim olmadı ne yazıkki tek bi fark oldu mavi ekran cıkınca hemen kapanıyodu sımdı mavi ekrnda öle duruyor ve dikine çizgiler var

stop: 0x0000007b (0xF7C7E63C,0xC0000034,0x00000000,0x00000000)
  • dikine çizgiler ekran kartı sorununa dalalet
  • bir de temiz farklı bir xp cd'si ile dene derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GPU problemi büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.